IzletiNovicaŽreb glavne nagrade kolo Specialized Rockhopper Sport 29

Izlet 16. oktobra 2021 ob 03:45

S programom Razgibajmo Ljubljano, ki ga vodi KD LPP želimo preko celega leta spodbujati Ljubljančane k aktivnemu preživljanju prostega časa. Skozi različne vsebine je prebivalcem našega glavnega mesta na voljo vrsta dostopnih informacij o možnostih za vodeno in prosto vadbo ter udeležbo na dogodkih, med priložnosti pa spadajo tudi štiri kolesarske akcije, na katerih zbirate žige, še pomembneje pa je, da naberete nekaj nove kondicije, porabljate kalorije, odkrijete kaj novega v naši okolici ali pa preprosto uživate v naravi s prijatelji ali sami.

Na pot se lahko podate po določenih točkah, ki vodijo čez Ljubljansko barje, okoli Ljubljane, na Orle ali po desetih vrhovih okoli mesta. Kartončke brezplačno dobite v obeh turistično – informacijskih centrih (Tromostovje, Krekov trg), v Potniških centrih LPP (Celovška in Bavarski dvor) ter v Športnem centru Triglav (Vodovodna cesta).

Za zbrane žige dobite kolajno, vključeni pa ste v žreb praktičnih nagrad, med katerimi je glavna nagrada:

Kolo Specialized Rockhopper Sport 29 ̋ 19 – Specialized Rockhopper Sport je učinkovit, trpežen in zanesljiv. Z vrhunsko Trail geometrijo je Rockhoper primeren za vse, ki uživajo na dolgih XC turah, vsem ki se radi vozijo po makadamskih cestah in se s svojim kolesom radi zapeljejo malo naokoli. Predvsem pa je to kolo, ki vas nikoli ne bo pustilo na cedilu.
Lahek okvir iz aluminija A1 je trpežen, geometrija kolesa pa je naravnana tako, da je položaj na kolesu udoben in še vedno omogoča hitro in tekočo vožnjo po gozdnih ali poljskih poteh. Pedaliranje v klanec je učinkovito in zaradi togosti okvirja, kolesarju ne pobira odvečne moči.

Če vas zanima še kaj, pišite na: kolesarsko.drustvo.lpp@gmail.com.

#Mestna Občina Ljubljana#Razgibajmo Ljubljano#Ljubljanski Potniški Promet#ŠPICA ŠPORT Kamnik / LEBEN Bikes# Razgibajmo Ljubljano RLj
Za žreb nagrad sodelujemo še z:# TOPLEVEL.SI-Športna prehrana#FitRABBIT bio sport drink – Slovenija#4Endurance Slovenija

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE