NasvetiZmigaj se – z migimigi izzivi

20. aprila 2020

Kolesarsko društvo LPP se v sezoni 2020 aktivno vključuje v program migimigi. Seveda se zavedamo odgovornosti izziva, hkrati pa smo lahko ponosni, da smo se pridružili veliki družini športno aktivnih ljudi, ki želijo in hočejo narediti nekaj dobrega za sebe in svoje bližnje. Saj se preko športnih aktivnosti lahko razbremenimo napetosti in stresa, ki ga doživlja že skoraj vsak delovno aktiven posameznik.

Ali poznaš Migimigi? Migimigi program te izziva, motivira, nagrajuje in spodbuja k zdravemu in aktivnemu življenjskemu slogu, ter skrbi za tvoje dobro počutje. Kot vseživljenjski partner želimo izboljšati kakovost vaših življenj s preprostimi izzivi, ki lahko postanejo del tvojega vsakdana in ti pomagajo, izboljšati vitalnost. Preveri kako na migimigi.si

Cilj Migimigi je, da te spravimo s kavča, ti iz glave izbijemo dolgočasno rutino in ti pomagamo najti stik s prijatelji, družino, naravo, svetom. Trenutno pa vse samo v okviru dovoljenih športnih aktivnosti, ki so dovoljene s strani vlade RS.

Kakšno je naše poslanstvo?
Vodilo Migimigi je »Jej, spi, ljubi … migi!«, poslanstvo pa v prvi vrsti spodbujanje zdravega življenjskega sloga, tj. spodbujanje uravnotežene prehrane, gibanja, sproščanja, druženja, raziskovanja in učenja, poleg tega pa je ključna tudi povezanost in prijaznost do narave.
Migimigi ozavešča o zdravih navadah in aktivnostih za boljšo kakovost življenja, opozarja na nevarnosti in tveganja, ki se jim žal ne moremo izogniti, ter ponuja rešitve za učinkovito zavarovanje posameznika in njegove družine pred tveganji in neprijetnimi dogodki vsakdanjega življenja (npr. izguba službe, nesreče in poškodbe, zdravstvene težave, invalidnost, nenadna smrt, …).

Preveri še na migimigi nasveti: Povezava

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE