IzletiNovicaZaključno društveno srečanje

Izlet 28. septembra 2019 ob 12:00

V soboto 28. 9. 2019 smo se zbrali člani KD LPP skupaj z našimi prijatelji, ki so nam pomagali pri izpeljavi treh cestnih dirk v Podpeči na Piknik placu ob ljubljanici.
Kot je običajno v letošnji sezoni se vedno tekme in razni dogodki prekrivajo, zato so 4 tekmovalci med piknikom še skočili na zadnji letošnji kronometer, ki je štel za pokal Slovenije, Želimlje – Turjak.

Na štartu smo imeli štiri tekmovalce, ki so se spopadli s 7,6 kilometrsko traso.
Na začetku v Želimljah jih je čakalo nekaj dežja, vendar takoj ob začetku vzpona je bilo vreme že pravo za dirkanje, na cilju pa jih je pričakalo sonce.
Trasa je bila v prvi tretjini ravninska, potem pa se je začel prijeten vzpon, premagali so 221 metrov višinske razlike.

Kljub razredčenim vrstam in poškodbam naših tekmovalcev, so se zopet odlično izkazali člani KD LPP.

Janez Debeljak in Uroš Bogša sta osvojila dve drugi mesti v kategorijah M-F in M-B. Joži Nastran Brank pa je prišla na nehvaležno 4. mesto, kar pa je lep uspeh saj se veliko bolje znajde na cestnih dirkah. Še nekoliko bolj je zaostal v svoji kategoriji Boris Beč, ki pa se je srčno boril do ciljne črte.


Po končanem dirkaškem delu smo se z nekaterimi tekmovalci podružili na pikniku, ki je hkrati tudi zaključek kolesarske sezone za naše društvo. Ob prijetnem druženju smo že kovali nove načrte za sezono 2020, saj bo prinesla kar nekaj sprememb v našem društvu. Včasih je teško napovedovati, da se bomo še bolj potrudili, saj smo nanizali v zelo kratkem času res odlične rezultate. Bili smo in še bomo zelo aktivni do konec leta, saj za vodstvo društva ni konec dela že ob prvem mrazu.

Seveda pa se bodo ob lepem vremenu še družili in skupaj odpeljali kakšen maraton ob zaključku kolesarskih prireditev v Portorožu (13. 10. 2019).
Prijavljeni člani KD LPP na maraton.

Vsem se lepo zahvaljujemo za prijetno druženje, kot seveda tekmovalcem za odlične uvrstitve.

Scheduled Izleti Novica
Podpeč Map

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE