NovicaZaključen 3. Pokal LPP

17. avgusta 2018

Na praznično sredo, 15. 8.2018, smo pripravili za vse naše, nekoliko bolj tekmovalno nastrojene člane, društveno tekmovanje za 3. Pokal LPP,  in sicer v  sodelovanju s prijateljskim društvom ŠD Špik Lučine –vzpon na Pasjo Ravan, v dolžini 11,5 km in 520 v.m. in s povprečnim 5 % naklonom. Vzpon je štel tudi za točkovanje Polanskih Puklov, ki ga vsako leto organizirajo v Poljanski dolini.

V Todražu nas je pričakalo prijetno toplo jutro. Začeli smo srečevati prve člane, ki so prišli dobro razpoloženi in so imeli dovolj poguma, da so se prijavili na tekmo. Nekateri so prišli samo zato, da so spodbujali svoje prijatelje, kar nas je zelo razveselilo. Športni duh v športnem društvu je vedno dobrodošel obet za prijetno druženje.

Ob 10. uri je po pisku piščalke sodnik oznanil začetek dirke.  V zmernem tempu smo se pognali proti vrhu Pasje Ravni, ki nas je pričakala razgaljena v vsej svoji lepoti in s prekrasnim in ne preveč vročim soncem.

Po spustu v Lučine, kjer smo imeli razglasitev in družabno druženje, smo naredili analizo dirke in si z domačini izmenjavali mnenja. Pozdravit nas je prišel tudi župan Gorenje vasi–Poljane Milan Čadež. Čestital nam za pomoč pri organizaciji in podpori lepo izpeljane tekme, ki vsako leto poteka v sproščenem in prijetnem vzdušju.

Za 3. Pokal LPP smo pripravili dve kategoriji, in sicer eno do 50 let in drugo 50 +, tako da so se naši tekmovalci lahko razvrstili in je bilo dovolj zdrave tekmovalnosti za vse udeležence.

Pokale smo pripravili za prvih pet v vsaki kategoriji in skupaj z našimi podporniki v vrečke naložili lepe nagrade.

Rezultati v kat do 50 let:

  1. Alič Miha = 26.33 minut, kar je skupno odličen 11. čas
  2. Darko Šalamun = 28.25
  3. Marjan Maček = 28.47
  4. Damjan Osolnik = 28.59
  5. Boris Beč = 29.57

V kat. 50+ je zmagal Janez Debeljak z odličnim časom 27.44, na ostala mesta so se uvrstili: 2.  mesto  Borislav Skubic, 3.  mesto Milan Černigoj, 4. mesto Vinko Jereb in na 5. mesto naš nov član in velik ljubitelj kolesarstva Slavko Porenta, ki je hkrati tudi najstarejši udeleženec društva in redni udeleženec kolesarskih akcij Razgibajmo Ljubljano.

Vsem članom čestitamo za udeležbo in za prijetno druženje pred, med in po tekmovanju.

Hvala!

Fotogalerija: Povezava

Scheduled Novica
Todraž Map

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE