NovicaUstanovitev KD LPP – 2016

20. januarja 2016

Ob izraženi želji vodstva družbe LPP, da podjetje postane KOLESARJEM PRIJAZNO PODJETJE, se je dne 04.12.2015 sestal Iniciativni odbor v hotelu Mantova na Vrhniki.

Ustanovni člani društva: Milan Černigoj, Miran Kovačič, Vinko Jereb, Aleš Popit, Tanja Popit, Tomaž Malovrh, Anton Kozjek, Tomaž Marinko.

Na sestanku so prisotni razpravljali in dali pobude za ustanovitev Kolesarskega društva LPP, pripravili pravilnik in Statut društva  ter določili smernice za delovanje društva. Vsi prisotni člani so se strinjali, da skličemo 19.01.2016 ustanovni občni zbor KD LPP,  sprejmemo Statut in pravila delovanja Kolesarskega društva LPP, izvolimo člane organov društva  in predsednika KD LPP.

Na prvi ustanovni seji smo se sestali dne 19.01.2016 na sedežu društva, Celovška cesta 160, Ljubljana  in ustanovili KD LPP . Izvolili smo člane v odbore društva in izvolili predsednika društva.

  • Predsednik: Milan Černigoj
  • podpredsednik: Roman Verbič
  • Član: Miran Kovačič

V rekreativni del članstva želimo vključiti čim več zaposlenih iz podjetja LPP, istočasno pa odpreti vrata ostalim zunanjim članom iz celotne ljubljanske regije za čim bolj kakovostno druženje. Predvsem pa si želimo včlaniti v naše društvo čim več družin, katere bomo ozaveščali o tem, kako je najbolje poskrbeti za svojo varnost in varnost svojih otrok.

Poskrbeli smo za razpoznavne in kakovostne drese, katere lahko dokupite, da boste lažje in bolj prepoznavno kolesarili po prelepih poteh, ki jih ponuja naša bližnja in daljna okolica. Poskrbeli bomo za navodila o zdravem načinu življenja, za raznolikost predavanj in usposabljanj, udeleževali se bomo vseh pomembnejših dogodkov v povezavi s kolesarji in se trudili, da bi našli pot, kako ustrezno in varno umestiti, razen zložljivih koles, s katerimi na avtobusih LPP lahko že potujete, tudi klasična kolesa na avtobuse LPP.

 

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE