IzletiNovicaZačetek zimskih pohodov KD LPP

Izlet 8. decembra 2019 ob 08:00

Ob napovedani ugodni vremenski napovedi smo pripravili prvi pohod v novem zimskem obdobju 2019/2020 in sicer v nedeljo 8. 12. 2019.

Velika planina, le kdo izmed vas je ne pozna? Pojavlja se na številnih razglednicah naše lepe Slovenije, veliko lepih fotografij Velike planine se pojavlja povsod na internetu. Kljub temu, da smo vedeli, da je izjemno lepa nas vedno znova preseneča s svojimi številnimi čari in spremenljivim vremenom.

Velika planina je visokogorska planota v Kamniško-Savinjskih alpah, blizu Kamnika. Razprostira se na slabih 6 kvadratnih kilometrih, na višini okrog 1.500 metrov. Velika planina, ki zajema tudi Malo in Gojško planino, je najvišja pašna planina v Sloveniji.

Pohod na Veliko planino z našimi člani je bilo pravo uživanje v prelepi naravi, dobri družbi in čudovitem sončnem vremenu.

Čista poezija – hvala za super preživeto nedeljo. Pohodništvo preko zime za boljši začetek spomladanske kolesarske sezone.
V soboto odpeljemo naše člane na coprniško Slivnico na notranjski konec, kjer bo seveda zopet prav luštno v kar pri nas niti malo ne dvomimo.

FOTO: Velika Planina Miroslav Ašanin + arhiv KD LPP.

Scheduled Izleti Novica
Velika Planina Map

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE