NovicaZačetek sredinih kolesarskih rund

5. junija 2020

Po uradnem koncu karantene začenjamo v sredo 10. 6. 2020 ob 17.00 uri s kolesarskimi vožnjami, ki jih bomo poimenovali LPP-jeve skupinske vožnje. V primeru dežja ali slabega vremena runda odpade (oziroma po lastni presoji).
Zborno mesto je na parkirišču v Podsmreki pri Rotar centru, vsako sredo ob 17.00 uri.

V kolikor bo več kolesarjev, ki so kondicijsko na različnih nivojih, se bomo razdelili v dve skupini, da bo kolesarjenje bolj varno in vsem v užitek. Ture bodo dolge okoli 61 km, peljale nas bodo proti Polhovem Gradcu, Črnem Vrhu ali proti Horjulu, oziroma po dogovoru med člani društva.

Trasa 1 za uživanje:  28,1 km – Podsmreka, Dvor pri Polhovem Gradcu, Koreno nad Horjulom, Zaklanec, Dobrova, Podsmreka.
Trasa 2 za trening hitrosti:  52,3  km – Podsmreka, Dobrova, Dvor pri Polhovem Gradcu, Horjul, Vrhnika, Borovnica, Podpeč, Podsmreka.
Trasa 3 vzdržljivost: 60,8 km – Podsmreka, Dobrova, Polhov Gradec, Črni Vrh, Lučine, Šentjošt, Vrzdenec, Horjul, Dobrova, Podpeč.

Za 30 ali 61 km bomo potrebovali od ene do tri ure, oziroma odvisno od pripravljenosti kolesarja in pogojev na cesti.

Obvezna uporaba zaščitne čelade na LPP rundah . Zaščitna čelada varuje kolesarje ob morebitnem padcu ali pri udeležbi v prometni nesreči.

Zakon dovoljuje, da se kolesarji z licenco, ki izvajajo trening, lahko v spremstvu vozila vozijo drug ob drugem. Drugi kolesarji se vzporedno zunaj naselij po cesti ne smejo voziti.

 

Vabljeni, da se nam pridružite.

 

Scheduled Novica
Podsmreka, parkirišče Rotar center Map

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE