Naši uspehiNovicaVzpon Skok na Roglo 2021

30. avgusta 2021
Skoka na Roglo se je udeležilo tudi nekaj naših članov in članic KD LPP. Skromni udeležbi je botrovalo dopustniško vzdušje in testiranje PCT, ki zelo negativno vpliva na udeležbo nekaterih članov, zato se raje podajo na kolo po okoliških cestah v lastni režiji.
Na 13,6 kilometrov dolgi trasi s povprečnim naklonom 7,8 odstotka in s 1.100 višinskimi metri se je pomerilo 240 tekmovalcev. Vzpon na Roglo je vedno dobro obiskan in zelo lep vzpon, ki te nagradi ob prihodu v cilj, kjer vas pozdravijo prijazni domačini.
Vendar tudi tokrat nismo ostali brez zmage in stopničk. Za zmago je poskrbela Suzana Šeme v svoji kategoriji z odlično in nepopustljivo vožnjo do cilja. Stopničke pa je osvojila še Joži Nastran s tretjim mestom v kategoriji ženske – B.
Med moškimi se je Tomaž Šeme uvrstil na odlično 6. mesto in Matjaz Hribljan na odlično 9. mesto v kat: Amaterji, ki je zelo močna z zares odličnimi kolesarji, ki se hitro vzpenjajo na klanec.
Čestitke za odlične uspehe in motivacijo, ki spodbuja še ostale naše člane in prinašate točke za KD LPP v pokalu Slovenije – OMR.
Rezultati: na Prijavim.Se
Galerija: Prijavim.se

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE