Naši uspehiNovicaVzpon na Areh – PSLO

16. julija 2020

V letu, ko prevladuje negotovost in vedno nova opozorila o covidu-19, je mariborski klub Branik pripravil lepo in dobro organizirano dirko. Gre za težji klanec kot smo jih vajeni v pokalu, tako da se je potrebno tudi psihično nanj zelo dobro pripraviti, da odpelješ 17 km klanec, vendar ne smeš na trasi pustiti vseh watov, kot je v teh časih med kolesarji zelo priljubljena beseda -wat na kg telesne teže. Kljub vsem navedenim stvarem pa se je ponovno izkazalo, kako tekmovalci in ostali kolesarji pogrešajo druženja in tekme, saj se jih je zbralo na štartu v Hočah nekaj več kot 160 tekmovalk in tekmovalcev med njimi tudi 6 članov KD LPP, ki so se pomerili na 17,2 kilometrov dolgi trasi z višinsko razliko 990 metrov.

Vzpon je za amaterske kategorije štel za Pokal Slovenije. Ponovno so naši tekmovalci posegli po visokih in zelo dobrih uvrstitvah, čeprav so se domov vrnili brez zmage, vendar vedno in povsod ne gre, saj je veliko število tekmovalcev iz različnih klubov, zelo visoko motiviranih in odlično pripravljenih.

Kot smo že vajeni je Janez Debeljak s časom 49,48 stopil na 2. stopničko v svoji kategoriji MF,
4. mesto in najhitrejši med člani LPP – Miha Alič s časom – 47,06,
7. mesto – Uroš Bogša s časom – 51,17,
7. mesto – Robert Stranjak s časom – 49,05
7. mesto – Milan Černigoj s časom – 53,50
19. mesto – Gašper Breznik s časom – 53,38

Trikrat magična sedmica, ki bo prinesla v prihodnje še odlične rezultate za naše društvo KD LPP.
Nekaj tekmovalcev uživa na zasluženih dopustih, ostali pa so se odločili, da bodo še trenirali, preden se podajo na vedno zahtevne dirke.

Hvala vsem, ki ste se odlično borili z lepim a dolgim klancem, ki je iz vseh tekmovalcev potegnil ven zadnje atome moči, vendar so vsi bili zelo prešerne volje ob prihodu v cilj.

Galerija: Prijavim.Se:
Rezultati na Prijavim.Se: 

Scheduled Naši uspehi Novica

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE