Naši uspehiNovicaVikend poln vzpenjanja 2x vzpon za pokal OMR

14. septembra 2020

Naporen vikend za našo tekmovalno ekipo. Dve pokalni tekmi v enem vikendu in dva vzpona.
Na sobotnem že 25. vzponu Vipava – Nanos so naše društvo zastopali Suzana Šeme – 3. mesto, Janez Debeljak – 6. mesto in Tomaž Šeme – 8. mesto vsi v svojih kategorijah.
Trasa je bila dolga 15 km, od tega dva kilometra zaprte vožnje, višinska razlika je znašala 825 m.

V nedeljo smo se zapeljali v Ilirsko Bistrico, kjer so pripravili dirko vzpon na Sviščake pod Snežnikom. Trasa dirke je bila dolga 19 kilometrov, prvi kilometer je potekala zaprta vožnja.
Razgibana trasa je zahtevala veliko sprememb ritma, saj je na začetku vzpon precej strm, potem sledi nekoliko položnejši del.
Kolesarji so prevozili preko 800 vm na asfaltni podlagi, ki je zadnjih 10 km na novo asfaltiran. Dolg a lep klanec, ki ga priporočamo vsem ljubiteljem kolesarstva, da ga uvrstijo v svoj dnevnik za treninge. Na vrhu Sviščakov se lahko še sprehodite na Snežnik in zaključite lep družinski dan.

Iz Sviščakov se vračamo z novo zmago:
1. mesto Suzana Šeme v kat. ženske C
2. mesto Joži Nastran Brank v kat. ženske B
4. mesto Borislav Skubic v kat. MG, ki se vrača po poškodbi vretenc.
4. mesto Milan Černigoj v kat. MF
5. mesto Tomaž Šeme v kat. ME.

Rezultati na Prijavim.se:
Galerija:

Zapis naše odlične tekmovalke – Joži Nastran Brank:
Pokalna dirka na Sviščake 13. 9. 2020 je bila prvič organizirana na ta zanimiv skoraj 20 km klanec, z nekaj slabe ceste, a toliko lepše v zaključku dirke. Ker so za amaterji, masters in ženskami tekmovali še člani in mladinci, je bil zaključek pester in zanimiv, obogaten še z znano vižo Na Golici. Z novo članico Suzano sva društvu KD LPP privozili stopničke, a tudi naši fantje niso bili od muh, saj so se uvrstili tik pod stopničke. 2 x 4 mesto in 5 mesto v kategorijah. Lep ekipni uspeh.

Uspeli smo sestaviti tudi zelo močno žensko ekipo, ki dosega odlične rezultate in nas vedno znova preseneča. Naša močna in odlična moška ekipa ima sedaj dobila še odlične tekmovalke za druženja in uživanja na kolesarskih poteh.

Čestitamo vsem, ki ste zastopali naše društvo in si vzeli čas tudi za druženje po tekmah.

from to
Scheduled Naši uspehi Novica

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE