NovicaVelika nagrada Komende

20. maja 2019

Člani KD LPP smo se odpravili iz našega lepega mesta na Veliko nagrado občine Komenda. Dirka je že tradicionalno od leta 2007 načrtovana v tekmovalnem koledarju, saj poteka ob dobri organizaciji in navijaško razpoloženih domačinih, ki s svojim navijanjem spodbudijo tekmovalce, da se še bolj potrudijo za dober rezultat…

Na 13. Veliki nagradi občine Komenda, v nedeljo 19. 5. 2019, so več kot odlično tekmovali kolesarji in kolesarka KD LPP, ki so dosegli dvojno skupno zmago in četrto skupno v letošnji tekmovalni sezoni.

Tekmovali so na krožni progi dolžine 3.300 metrov z dodatnih 300 metrov do cilja klanca.

Dvojno zmago v dirki Amaterjev, MA, MB, MC in MD sta dosegla naša kolesarja Miha Alič, ki je za pol dolžine kolesa v izjemnem šprintu ugnal klubskega kolega Uroša Bogšo.

V posameznih kategorijah so dosegli kar štiri zmage in sicer: Borislav Skubic v kat. MG, Aleš Hren v kat. MD, Uroš Bogša v kat. MB In Miha Alič v kat. Amaterjev.

Na drugo stopničko v kat. MF je stopil Janez Debeljak, na tretjo v kategoriji Žensk B pa Joži Brank Nastran.

Žal se po željah ni izšlo enemu glavnih favoritov Simonu Petru Jacksonu, ki je padel na spolzkem cestišču. Svojo premierno dirko je v svoj osebni arhiv zapisal tudi Luka Medvešček in mu seveda čestitamo za krstni nastop na SLO – amaterskih tekmovanjih.

Borbeni duh, moč, druženje in uživanje na kolesu s člani društva in njihovimi navijači je nekaj več kot le dirkanje…

Veseli nas, da skupaj spodbujamo in povezujemo ter širimo zavest o potrebi po gibanju in aktivnem preživljanju prostega časa za zdravo in pozitivno družbo…

Objava na Prijavim.Se
Fotogalerija:
Rezultati:
Klubsko točkovanje 2019:

Scheduled Novica
Komenda, Upravna Enota Kamnik, Osrednjeslovenska, 1218, Slovenija Map

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE