NovicaV mesecu mobilnosti – KD-LPP pred Mestno Hišo

5. septembra 2016

Predstavitev Kolesarskega društva pred Mestno hišo in izvedba 1. kolesarskega izleta – Izlet presenečenja – sta uspešno zaključena. Na predstavitvi je bil prisoten tudi legenda slovenskega kolesarstva Drago Frelih, ki je zelo slikovito opisal svojo športno pot in uspehe, ki jih je dosegel. Anton Kozjek in Boris Beč pa sta predavala o pomenu čiščenja in rednega servisiranja kolesa, o pravilnem nakupu kolesa, o varnosti kolesarjev v prometu in pravilni uporaba kolesarskih stez.

Namen predstavitve je bilo tudi promovirati trajnostno mobilnost in trajnostno izletništvo – tudi izlete, ki bodo vse nedelje v septembru, zbor udeležencev bo ob 10. uri na Info Točki. Zate pred Mestno Hišo.

Namige za naslednji izlet dobite na twitterju – informacija za nekoliko bolj radovedne.

Vabljeni že v nedeljo, 11. septembra 2016. Z kolesarsko prikolico se bomo odpeljali do Kalc, kamor vozi avtobus št. 48. Od tam se bomo odpeljali z kolesi do cerkniškega jezera. Obiskali bomo priznanega zeliščarja, KUMCHA – Kumer Jožeta, ki nam bo predstavil pripravke iz zelišč in jih bo mogoče kupiti po promocijski ceni, nato si bomo ogledali Muzej cerkniškega jezera, sledi še prijetno druženje ob domači hrani. Prevoz do Kalc in nazaj, ogled zeliščarja, ogled muzeja, jedača in pijača, ter spremstvo z kombijem: = 10€ ( plačila bomo sprejemali pred odhodom z Info Točke).Prijave in rezervacije prostora za kolesa na prikolici bomo sprejemali do četrtka do 17. ure na email:kolesarsko.drustvo.lpp@gmail.com

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE