NovicaTekmovalno uspešen vikend s tremi dirkami

1. septembra 2021
Zadnji avgustovski vikend je bil tekmovalno zelo uspešen za Kolesarsko društvo LPP. Naši člani so se udeležili kar treh tekem v dveh ne preveč lepih dneh. Vendar je kljub nekoliko slabemu vremenu na naše člane posijala močna svetloba in jim vlila še nekoliko dodatne energije za odlične rezultate.
V Šenčurju je potekal kriterij za amaterske kolesarje, kjer smo bili najboljši v dveh dirkah, tako med moškimi kot ženskami članicami.
Skupno zmago za KD LPP sta priborila Uroš Bogša in Joži Nastran. Na odlično 7. mesto se je uvrstil Matjaž Hribljan. Tomaž Šeme in Milan Černigoj sta kriterij končala že v predtekmovanju na 11 in 12 mestu.
Na Vrhniki pa je že tradicionalno potekal vzpon na Ulovko, kjer sta suvereno zmagala v kategoriji nad 60. let Borislav Skubic in v kategoriji nad 50. let Milan Černigoj. Boris Beč je v svoji kategoriji končal na 8. mestu.
V nedeljo smo bili še na 11. Pokalu občine Tišina.
Za člane KD LPP se je uspešno zaključila tudi cestna dirka za Pokal Slovenije v organizaciji KK Tropovci. Malo mlajši amaterski kolesarji so morali 5 km ravninsko progo premagati 10 krat, le malo starejši mladeniči in ženske pa 6 krat.
Tudi tokrat se je izjemno izkazal Uroš Bogša, ki je v prvi skupini amaterjev kot prvi prečkal ciljno ravnino in tako ponovno dokazal izjemno moč in kolesarske veščine. Njegov uspeh so dopolnili še ostali člani in članica Suzana, ki so prav tako okusili skok na stopničke.
Uvrstitve članov KD LPP:
1. mesto: UROŠ BOGŠA, Master B
2.mesto: TOMAŽ Šeme, Master E
2. mesto: Suzana Šeme ženske C
3. mesto: Blaž Oblak, master A
3. mesto: Borislav Skubic, master G
4. mesto: Matjaz Hribljan, amaterji
Iskrene čestitke vsem članom za trud, odlične nastope in zastopanje društva KD LPP!
from to
Scheduled Novica

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE