Naši uspehiNovicaTEKMOVALNI USPEHI KD LPP – 2020

26. oktobra 2020

Za najboljše amaterske kolesarje se je končala zelo okrnjena kolesarska sezona.
Kolesarsko društvo LPP je letos tekmovalo z 19 tekmovalci za Pokal PSLO in XCO pokal mladi, pod okriljem KZS in doseglo 10 zmag, 22. drugih mest in 6. tretjih mest.

Potrebno je poudariti, da ni bilo izvedeno DP v kronometru in cestni dirki.

V spodnjem zapisu smo strnili nekaj naših dogodkov in uspehov tekmovalne ekipe KD LPP. Lahko smo zelo zadovoljni z omejeno sezono, saj je bilo veliko odpovedi tekem, prepovedi gibanja in še celo vrsto omejitev, ki so omejevale naše člane pri naših druženjih. Tako smo na koncu končali na visokem 3. mestu v pokalu Slovenija – OMR.

Vendar naj nas to ne zavaja, saj bi ob malo bolj angažiranem udejstvovanju in z večjo udeležbo na tekmah lahko posegli do vrha. Ostaja nekaj grenkega priokusa, vendar bo več izzivov za prihodnjo sezono. Imeli smo nekaj kvalitetnih in lepih dogodkov, ki pa niso bili obiskani kot se je pričakovalo. Upam, da vas ni virus preveč prestrašil in se zato bojite druženj in skupinskih voženj – LPP rund.

V novembru pripravljamo skupinske vožnje na Zwift.com, kjer se bomo družili enkrat tedensko preko zime. Več informacij člani prejmete na vaš e-mail naslov. Na koncu meseca bomo pripravili tudi virtualno dirkanje za popestritev in večjo spodbudo, da ostanete aktivni in pripravljeni do pomladi, ko bomo začeli kolesariti zunaj na svežem in zdravem zraku. Upanje umre zadnje…

Vsem, ki ste se borili na tekmah za visoke uvrstitve in vsem ostalim članom, ki ste bili pripravljeni pomagati na različnih dogodkih,  na maratonu Franja, podajanje bidonov na naših LPP okrepnih postajah, se vsem iskreno zahvaljujemo za vašo voljo, da ste si vzeli nekaj časa in pomagali vašim klubskim kolegom. To nas povezuje in utrjuje naše vezi na naši skupni športni poti.

Izpeljali smo nekaj dogodkov za naše ostale rekreativne člane. Pri KD LPP se za vsakega člana nekaj najde, le če je volja sodelovati in priti na dogodek, ki ga organizira naše društvo. Naš tradicionalni dogodek kolesarjenje po Ljubljanskem barju je kljub slabemu vremenu privabil lepo število udeležencev. Vsi kolesarji so bili veseli, polni novih vtisov in doživetij ob vrnitvi v Ljubljano.
Drugi in hkrati zelo odmeven dogodek je bila Dobrodelna diagonala 355 km od Madžarske meje – Hodoša do Pirana, kjer smo zbirali sredstva za ZPMS.

Dokazali smo, da kljub številnim omejitvam gibanja, imamo dovolj znanja in volje da motiviramo naše člane, da ostanejo aktivni in so v ponos društvu KD LPP.

Srčno upamo, da bodo v letu 2021 naše aktivnosti potekale brez omejitev in odpovedi športnih tekmovanj in rekreativnih dogodkov.

Hvala vsem našim sponzorjem in podpornikom društva KD LPP.

Partner s športno prehrano je: 4Endurance Slovenija in FitRABBIT bio sport drink – Slovenija

SPONZORJI in bonitetni partnerji:

 

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE