NovicaVabljeni na kolesarsko rekreacijo

29. marca 2019

Kolesarjenje dobro vpliva na dušo in telo. Na kolesu zgubljamo kalorije, krepimo mišice, nižamo (pre)visok krvni pritisk, zmanjšujemo stres… S kolesa so razgledi lepši, peljemo se lahko tako hitro, kot zmoremo, ustavimo se tam, kjer hočemo. Kolesari lahko (skoraj) vsak, ne glede na starost. Vseeno pa potrebujemo precej vztrajnosti in volje, še posebej, ker nam veter vedno piha nasproti. Potrebujemo tudi nekaj spretnosti in veliko pozornosti, saj nam ovir na poti nikoli ne zmanjka.

Mestna občina Ljubljana je tudi za leto 2019 razpisala sezonske kolesarske akcije. V okviru mestnega celoletnega spodbujevalnega programa Razgibajmo Ljubljano, Kolesarsko društvo LPP vabi ljubiteljske kolesarje k udeležbi in zbiranju žigov na štirih akcijah …

10 VRHOV V OKOLICI LJUBLJANE

NA KOLESU OKOLI LJUBLJANE

LJUBLJANSKO BARJE – BARJANSKI KROG

VZPONI NA ORLE

V Ljubljani je skoraj nešteto poti in povezav, ki jih ljubiteljski kolesarji uporabljamo za nabiranje kilometrov in višinskih metrov ter utapljanje kalorij v lastnem znoju. Vsak bo izbral sebi primerno, v programu Razgibajmo Ljubljano pa dobite razlog za udeležbo na kar štirih sezonskih akcijah. Žige lahko v kartončkih zbirate na poteh okoli Ljubljane, na desetih izbranih vrhovih okoli mesta, na vzponih na Orle ter z družinsko vožnjo po Ljubljanskem barju.

Kartončki za zbiranje žigov so brezplačno na voljo v obeh ljubljanskih TIC-ih, v dveh Potniških centrih LPP in v Športnem centru Triglav.

Akcije, ki jih izvaja Kolesarsko društvo LPP, sodijo v program Razgibajmo Ljubljano, ki ga sofinancira Mestna občina Ljubljana.

Sodelovanje je enostavno: v kartonček odtisnite žige določenih kontrolnih točk in izpolnjen kartonček pošljite ali dostavite na naslov Kolesarsko društvo LPP, Celovška cesta 160 ali v Potniški center LPP, Slovenska cesta 56 ali na Športno zvezo Ljubljane, Vodovodna cesta 25 oziroma v gostinski objekt Športnega centra Triglav, Vodovodna cesta 25.

Do vključno 20. oktobra 2019.
Pozor: na kartonček vpišite tudi e-pošto!

Na koncu sezone pripravimo srečanje udeležencev, z žrebanjem lepih in uporabnih nagrad. Priznanja bodo podeljena tudi najštevilčnejši prijavljeni družini in družini z največ izpolnjenimi nalogami.
Nagrade in priznanja bodo podeljeni na zaključni prireditvi novembra 2019.

Informacije: telefon 041 382 809 (Milan Černigoj), kolesarsko.drustvo.lpp@gmail.com ali 01 434 72 92, info@szlj.si, spletne strani: www.kdlpp.siwww.szlj.siwww.razgibajmoljubljano.si.

Objavljamo traso katero si lahko naložite na garmin ali si jo sprintate.

Na kolesu okoli Ljubljane: https://ridewithgps.com/routes/20354799

 

from to
Scheduled Novica

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE