NovicaSrečni izžrebanci nagradne igre – Mestno igrišče

2. marca 2020

Žrebanje nagrad – Mestne znamenitosti, kjer smo iskali originalno zapisano ime: Ljudska kopel, 1899-1901, Prečna ulica 7, danes Mestno igrišče, (pod točko 22).

Srečni izžrebanci so:

  1. Drago Bregar 
  2. Zdenka Veršnik
  3. Marjana Porenta
  4. Tina Podbršček
  5. Mateja Pačnik

NAGRADE:
1. Dres društva KD LPP 2019 v velikosti L
2. Kolesarski čevlji CRONO (cestni 41)
3. T-Short majica KD LPP
4. 2 x Bidon KD LPP + Calivitin bon -25% popust pri nakupu
5. Društveni koledar KD LPP + Calivitin bon -25% popust pri nakupu

Glede na velik odziv nagradne igre naših prijateljev in simpatizerjev, smo se odločili da podelimo še tri tolažilne nagrade: Društveni koledar KD LPP.

  • Mateja Jakoš Vasle
  • Aljaž Ocvirk
  • Mateja Novak

Za prevzem nagrad se oglasite na sedežu društva KD LPP, Celovška cesta 160, 1000 Ljubljana v sobi 511. Ali nam pišite na e-naslov društva kolesarsko.drustvo.lpp@gmail.com, skupaj s svojimi podatki, kamor vam bomo lahko poslali vašo srečno izžrebano nagrado. Če se nagrajenec na objavo o prejemu oziroma prevzemu nagrade ne bo odzval v roku 14 dni od uradne objave na naši spletni strani, mu pravica do nagrade zapade.

Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste sodelovali v naši nagradni igri. Skupaj smo odkrivali že nekoliko pozabljene zanimivosti iz naše zgodovine o naši lepi Ljubljani, ki skriva še veliko skrivnosti iz naše pretekle in pol-pretekle zgodovine . Čestitke vsem srečnim izžrebancem.

Hvala

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE