NovicaSklepno dejanje dobrodelne akcije KD LPP

6. avgusta 2021
Po krajšem premoru in odhodu naših dobrodelnih kolesark na zaslužen dopust, smo se zbrali 3. 8. 2021 v Vodicah da se zahvalimo kolesarkam in našim šiviljam, ki so sešile več kot 1350 kosov oblačil.
Pred samim srečanjem so dekleta odpeljala žensko kolesarsko rundo LPP z krožno vožnjo okoli Vodic.
Vtise o rundi je strnila vodja ženskih rund KD LPP: Joži Nastran Brank.
Klici, sporočila, pogledi v nebo in opazovanje slike padavin je zaznamovalo torkovo rundo. Že je pričelo deževati, pa spet posijalo sonce. Na enem koncu vasi rosilo, na drugem se svetilo. A deklet ni odvrnilo. Podale smo se na kolo, ponovno malo bolj številčne. Toda kam oditi, to je bilo vprašanje. Hitro je padla odločitev, Občina Vodice ima odličen krog za trening, ravnina z nekaj nakloni je bila kot nalašč za torkovo rundo. Kaj hitro smo odpeljale 5 krogov, vmes malo klepetale, se smejale, a tudi pritisnile na plin, da se je na koncu nabralo 67 km.

Po končani rundi se je ekipa #zamalenogice sestala s šiviljami iz občine Vodice. Ekipa za Dobrodelno kolesarjenje članic KD LPP za male nogice in predsednik KD LPP Milan Černigoj se je vsem prostovoljkam iz srca zahvalilo za ves njihov trud in podporo projektu.

Še enkrat Hvala Marija, Tanja, Veronika, Mojca, Irena in Martina in naj se vam vaša dobrota enkrat povrne. 💚💚

Rojstvo otroka je čudež, je življenje in cesta, ki pelje v neznano. Za mamico in očka predstavlja edinstven trenutek neizmerne sreče, ki je ni možno izliti v besede. Ob prvem joku otroka postane svet okrog njega vabljiv in vonljiv, čudno resen in neskončno slovesen.

Najlepša pesem je pesem novorojenčka in te mama nikoli ne pozabi. Dobrodelno kolesarjenje članic KD LPP za male nogice

Dekleta KD LPP pa po snidenju kujejo nove načrte…….se vidimo na 10. Bike festival Ljubljana, nedelja (52 km in 120 km), kjer bodo dekleta v vlogi Ambasadork dvo dnevnega dogodka v Ljubljani.
HVALA vsem za pomoč in sodelovanje pri tako lepem in dobrodelnem dogodku #zamalenogice.
Hvala vsem bolnišničnemu osebju, ki so nas sprejeli na poti od Hodoša do Izole.🤗🤗
Hvala našim puncam, ki so razveseljevale in obdarovale osem slovenskih porodnišnic.👏👏🤗
Hvala Slovenija…🙋‍♂️🤗🤗💚💚💚💚👏👏
Sponzorji Dobrodelnega kolesarjenja članic KD LPP – 2021

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE