NovicaPripelji srečo v službo

12. maja 2016

Tudi kolesarsko društvo LPP se pridružuje nacionalni pobudi spodbujanja kolesarjenja na delo »Pripelji srečo v službo«, v okviru katere kolesarske trojke in posamezniki beležijo dneve, ko v službo prikolesarijo.

Več prekolesarjenih dni v času kampanje kot tistih, ko za prihod na delo izberete drugo prevozno sredstvo, prinaša tudi nagrade.

Vsakodnevna pot v službo je, v nasprotju s pogosto gnečo na cesti in spremljajočo slabo voljo, lahko prijetna izkušnja. Dan lahko začnemo umirjeno, dobre volje in bolj srečni že na poti na delo. Nacionalni projekt Pripelji srečo v službo je namenjen promociji uporabe kolesa kot prevoznega sredstva za pot na delo, z njim pa želijo organizatorji zaposlene spodbuditi k temu, da že pred službo naredijo nekaj dobrega za svoje razpoloženje, telesno pripravljenost, pa tudi za denarnico in za okolje.
Pripravite svoje kolesarske trojke in se prijavite na spodnji naslov.

Podrobnosti o pobudi najdete na spletni strani www.pripeljisrecovsluzbo.si, kjer se lahko prijavite. Prijave sprejemajo že zdaj, beleženje kolesarskih dni pa bo potekalo od 16. maja do 10. junija 2016.

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE