IzletiNovicaPrikolesari si gratis pizzo

Izlet 12. avgusta 2019 ob 09:00

KOLESARSKA AKCIJA: 12. 8. 2019 od 9:00 do 18:00 ure
Da ne bodo dopustniški dnevi dolgočasni vas vabimo na ponedeljkovo akcijo zbiranja žigov – VZPONI NA ORLE, kjer si lahko prikolesarite osvežilno pijačo (2 vzpona)  ali nadomestite porabljene kalorije z brezplačno pizzo (5 vzponov).

V okviru mestnega celoletnega spodbujevalnega programa Razgibajmo Ljubljano RLj,  Mestna Občina Ljubljana in Kolesarsko društvo LPP vabi ljubiteljske kolesarje k udeležbi in zbiranju žigov – vzponi na ORLE.

Kje: Končna postaja MPP 3 – Rudnik. Na postaji nas boste našli pod šotorom, kjer boste lahko prevzeli kartončke in pridno kolesarili na ORLE do druge kontrolne točke Gostilnica ORLE na Orlah.

KD LPP

Opravljeni vzponi se štejejo samo na dan 12. 8. 2019 od 9:00 do 18:00 ure, zaključeno na Orlah. Velja za vsa klasična kolesa brez pomoči elektrike ali drugih pomagal.

Seveda so kartončki na voljo tudi na vseh znanih lokacijah, ki so na voljo skozi celotno akcijo. Kartončke brezplačno dobite v obeh turistično – informacijskih centrih (Tromostovje, Krekov trg), v Potniških centrih LPP (Celovška in Bavarski dvor) ter v Športnem centru Triglav (Vodovodna cesta).

Kolesarjenje dobro vpliva na dušo in telo. Na kolesu zgubljamo kalorije, krepimo mišice, nižamo (pre)visok krvni pritisk, zmanjšujemo stres.

Pravila: Akcija se lahko zaključi predčasno, če bodo razdeljeni vsi kartončki, ki so na razpolago. Vsak udeleženec lahko dobi samo en kartonček.

Vsi pravilno potrjeni kartončki so vključeni v končni žreb praktičnih nagrad, ki bo ob zaključku kolesarskih akcij v začetku novembra.
Glavna nagrada treking kolo – Specialized Rockhopper Sport 29 ̋ 19. ŠPICA ŠPORT Kamnik / LEBEN Bikes

Opozorilo: Sodelovanje v teh kolesarskih akcijah je na lastno odgovornost. Za morebitne nesreče, poškodbe in škodo do sebe in drugih organizator in izvajalec ne odgovarjata.

Odlično sodelovanje društva KD LPP z gostilnica Orle.

NAŠI SPONZORJI:

Scheduled Izleti Novica
Rudnik Map

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE