NasvetiPoskrbite za svoje zdravje!

5. januarja 2021
Poskrbite za svoje zdravje! Okrepite žile proti napadu virusa.
Naš poudarek je na raziskovanju zdravilnih lastnosti rdeče pese. V tem videu ( Povezava) zdravnik dr. Martinom Spinko poudarja pomen naravnega zdravljenja, pogovarja se o korona virusu in uničujoči škodi, ki jo ta povzroča v žilah hudo prizadetih ljudi!
Zato je tako pomembno, da ohranimo zdravo notranjo plast naših žil – tako imenovani endotelij! Ker samo zdrav endotelij lahko prepreči škodo zaradi virusa. Na žalost je tako, da poškodovan in oslabljen endotelij ne boli. Običajno opazimo, da nekaj ni v redu, šele ko se pojavijo visok krvni tlak, bolečine pri hoji ali težave s srcem. V teh primerih je škoda že dobro napredovala. Če imate že tako poškodovan endotelij, bo ta postal žrtev virusa veliko hitreje kot zdrav endotelij! To je tudi razlog, da ljudje s srčno-žilnimi boleznimi, kot je diabetes, spadajo v rizično skupino.
Kaj lahko storite z naravnim zdravljenjem: okrepite delovanje endotelija z rdečo peso! Rdeča pesa izboljša sproščanje vazodilatacijskih sporočilnih snovi v telesu, ki služijo za ohranjanje zdravja in regeneracije endotelija in izboljšanje njegovega delovanja. Povezava:
Optimizacija ravni vitamina D
Glede na vrhunsko pilotsko študijo iz Španije bi moral vitamin D znatno zmanjšati resnost bolezni! Naključno izbran delež hospitaliziranih bolnikov s COVID-19 je bil poleg običajnega zdravljenja zdravljen z vitaminom D. Rezultati so vznemirljivi: od 50 bolnikov, zdravljenih z vitaminom D, je samo EDEN moral na oddelek za intenzivno nego. Nasprotno pa je 13 od 26 oseb v skupini, ki ni bila zdravljena z vitaminom D, potrebovalo intenzivno medicinsko pomoč. Razlika je skrajna: 2 % v primerjavi s 50 %! In to SAMO z dajanjem vitamina D poleg običajne terapije z zdravili.
Zato: preverite svojo raven vitamina D in ga jo potrebi izboljšajte! Zelo preprost način, da se zaščitite, še posebej zato, ker je zadostna raven vitamina D za naše telo zelo pomembna – od tega ni odvisen samo imunski sistem, ampak tudi kosti in razpoloženje!
Tukaj si lahko preberete študijo: kliknite na povezavo:

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE