Naši uspehiNovicaPOKAL OBČINE SVETA TROJICA

27. septembra 2021
ZADNJA CESTNA DIRKA ZA POKAL OMR- POKAL OBČINE SVETA TROJICA 2021
Športno društvo Sveta Trojica je na topel sobotni dan organizirala zadnjo cestno dirko, ki je štela za Pokal Slovenije. Tokrat smo se na izjemno razgibano traso podali vsi amaterski kolesarji in kolesarke skupaj. Tudi člani in članice KD LPP, ki se borimo za dobro ekipno uvrstitev v pokalu. Kolesarji so se v odličnih vremenskih pogojih pomerili na zahtevni trasi s ciljem na klanec, dolgi 66,5 km z 800 višinskimi metri, ki pa je bila všeč večini tekmovalcev.
Že takoj od štarta je izjemno letelo in nekaj skupinic se je že tu oblikovalo. A trasa po prelepih cestah v okolici Lenarta in Svete Trojice je s številnimi spremembami smeri in klanci poskrbela, da so se kolesarji raztrgali na mnoge skupinice. Le kako se ne bi, saj je razpon tekmovalcev v amaterskem kolesarstvu izjemno širok, vse od mladih pa do malo zrelejših, žensk in moških.
Med amaterji je bil najhitrejši Uroš Bogša (KD LPP), v ženski konkurenci pa je bila najhitrejša Katarina Novak (Tuš T.E.A.M.).
Zelo uspešno se je borila tudi ekipa KD LPP in društvu privozila zajetno količino – 258 točk.
1. mesto Uroš Bogša in Suzana Šeme
2.mesto Vesna Dolenc, Janez Debeljak, Borislav Skubic, Šeme Tomaž in Aleš Hren
3. mesto Joži Nastran
4. mesto Matjaz Hribljan, Blaž Oblak
6.mesto Milan Černigoj
8.mesto Matjaz Bahar
Izjemno smo ponosni, da se nam je ponovno na tekmovanjih pridružil naš predsednik in ekipi namenil nekaj prijetnih skupnih trenutkov.
Skupaj zmoremo več!💪🥇
Čestitke vsem tekmovalcem za odličen ekipni nastop!

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE