NovicaOgled lučk v Ljubljani

3. decembra 2018

V soboto 1. 12. 2018 smo pripravili druženje članov KD LPP in njihovih prijateljev.
Druženja in srečanja članov KD LPP smo v letošnji sezoni še nadgradili in pripravili skupen ogled novoletnih lučk v Ljubljani. Ker nas društvo povezuje in motivira, smo sklenili, da organiziramo družinsko prijateljsko srečanje članov in si skupaj pogledamo Ljubljano še z druge perspektive, kot jo poznamo iz našega vsakdana.
Zbrali smo se pred mestno hišo in se z el. vlakcem URBANOM zapeljali na Ljubljanski grad. Lepo okrašeno grajsko dvorišče nas je očaralo s čudovitim razgledom na Ljubljano, ki se razkošno razkazuje v soju novoletnih lučk.

Ob zaključku enourne krožne vožnje smo se pozdravili s prijazno ekipo kavalirjev in se z vodičem odpravili na zgodovinski ogled Ljubljane. Med ogledom smo ugotavljali, da nas zgodovina Ljubljane vedno znova preseneča in nam zastavlja mnoga vprašanja, a nudi tudi mnogo odgovorov. Skupinsko doživetje – popotovanje z vlakcem Urbanom po Ljubljani, je za zaposlene v holdingu zajeto v novoletnem paketu in vsem zaposlenim v naši veliki družini ga toplo priporočamo.

Zaključili smo v Slovenski hiši na Cankarjevem nabrežju in si ob dobrem kuhančku in čaju ter domiselno postreženi hrani – na dilci – izmenjali vtise.

Hvala vsem, ki ste se v tako velikem številu odzvali, hvala za prijetne ure, ki smo jih skupaj preživeli v veselem prednovoletnem vzdušju.

Scheduled Novica
Ljubljana Map

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE