NovicaOdzivi obdarjenih porodnišnic dobrodelne kolesarske akcije KD LPP

8. julija 2021
Rojstvo otroka je čudež, je življenje in cesta, ki pelje v neznano. Za mamico in očka predstavlja edinstven trenutek neizmerne sreče, ki je ni možno izliti v besede. Ob prvem joku otroka postane svet okrog njega vabljiv in vonljiv, čudno resen in neskončno slovesen.

Najlepša pesem je pesem novorojenčka in te mama nikoli ne pozabi.

Porodnišnica Trbovlje:
Izredno hvaležni smo članicam Kolesarsko društvo LPP, ki so v okviru dobrodelnega kolesarjenja pretekli vikend obiskale našo porodnišnico in prinesle ogromno čudovitih paketkov za novopečene mamice. Poleg tega so nas opremile s prečudovitimi unikatnimi oblačili za naše novorojenčke (bodiji, majčke, hlačke, kapice), ogromno novimi tetra plenicami, personalizirano štorkljo 😍in še bi lahko naštevali ( na sliki je le delček zložen iz številnih vrečk in škatel) … Najlepša HVALA ❤️

Splošna bolnišnica Celje: Dobrega ni nikoli preveč. S temi mislimi se je v soboto, 26. junija 2021, pri naši porodnišnici ustavila skupina kolesark iz KD LPP, ki je med tridnevnim kolesarjenjem po Sloveniji in z dobrodelno noto obiskovala slovenske porodnišnice. Hvala, da ste. 💚

Porodnišnica v Postojni: odziv ene od mnogih mamic, ki so prejela dobrodelne pakete, ki so jih pripravile naše punce.

Dobrodelnost nosimo v srcu💚, zato jo začutijo tudi drugi💞 in privrejo na plano vsa pozitivna čustva še posebej ob tako velikem dogodku, kot je rojstvo otroka.

Porodnišnica Izola: Spoštovani, v imenu Splošne bolnišnice Izola se vam zahvaljujemo za izvedbo predaje donacije v sklopu projekta kolesarske ture članic KD LPP.
Prve trenutke s svojimi malimi nogicami so nam delili v porodnem oddelku Splošna bolnišnica Izola – Ospedale generale Isola. Osebje porodnišnice je mamice razveselilo s paketi, katere smo članice KD LPP pripravile v okviru akcije Dobrodelno kolesarjenje članic KD LPP za male nogice.

Pakete za mamice so nam pomagali obogatiti:

💚💚💚Iskrene čestitke vsem mamicam in očkom!💚💚💚

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE