DomovO društvu

Društvo je sestavljeno iz tekmovalnega in rekreativnega dela članstva, družin in ostalih športnih navdušencev.

KOLESARSKO DRUŠTVO
LPP

Vsako leto povečujemo število naših članov

V prvi vrsti bomo organizirali kolesarske izlete, ki so primerni za vse skupine kolesarjev. Z različnimi aktivnostmi za kolesarje in pohodnike bomo prebujali vašo željo po športu in zdravem gibanju v naravi, ki bo vaše stalno gonilo za sodelovanje v našem društvu in na naših izletih.

Da bi bilo vaše članstvo čim bolj ugodno za vas, smo se povezali z različnimi podjetji, ki nudijo popuste na odlično športno opremo, z zavarovalnico, da boste varno kolesarili in s predstavniki na vseh področjih, ki so za kolesarje pomembna, da boste o tej športni panogi čim več izvedeli in jo čim bolje spoznali.

Članstvo v društvu je sestavljeno iz tekmovalnega dela članov in iz dela članov, ki kolesarijo rekreativno. Naše tekmovalce bomo vzpodbujali za udeležbo na tekmovanjih – kot je na primer Slovenski amaterski pokal, in podobno – od njih pa bomo zahtevali tudi dobre rezultate.

V rekreativni del članstva želimo vključiti čim več zaposlenih iz podjetja LPP, istočasno pa odpreti vrata ostalim zunanjim članom iz celotne ljubljanske regije za čim bolj kakovostno druženje. Predvsem pa si želimo včlaniti v naše društvo čim več družin, katere bomo ozaveščali o tem, kako je najbolje poskrbeti za svojo varnost in varnost svojih otrok.

Poskrbeli smo za razpoznavne in kakovostne drese, katere lahko dokupite, da boste lažje in bolj prepoznavno kolesarili po prelepih poteh, ki jih ponuja naša bližnja in daljna okolica. Poskrbeli bomo za navodila o zdravem načinu življenja, za raznolikost predavanj in usposabljanj, udeleževali se bomo vseh pomembnejših dogodkov v povezavi s kolesarji in se trudili, da bi našli pot, kako ustrezno in varno umestiti, razen zložljivih koles, s katerimi na avtobusih LPP lahko že potujete, tudi klasična kolesa na avtobuse LPP.

NAŠI DOSEŽKI

Tekmovalni in rekreativni dosežki našega društva

Upravni odbor kolesarskega društvaVODSTVO DRUŠTVA

Ob izraženi želji vodstva družbe LPP, da podjetje postane KOLESARJEM PRIJAZNO PODJETJE, se je dne 04.12.2015 sestal Iniciativni odbor v hotelu Mantova na Vrhniki.

Na sestanku so prisotni razpravljali in dali pobude za ustanovitev Kolesarskega društva LPP, pripravili pravilnik in Statut društva  ter določili smernice za delovanje društva. Vsi prisotni člani so se strinjali, da skličemo 19.01.2016 ustanovni občni zbor KD LPP,  sprejmemo Statut in pravila delovanja Kolesarskega društva LPP, izvolimo člane organov društva  in predsednika KD LPP.

Na prvi ustanovni seji smo se sestali dne 19.01.2016 na sedežu društva, Celovška cesta 160, Ljubljana  in ustanovili KD LPP . Izvolili smo člane v odbore društva in izvolili predsednika društva.

https://www.kd-lpp.si/wp-content/uploads/2020/07/KD-LPP-Prešernov-spomenik-v-Ljubljani.jpg

KOLESARSKO DRUŠTVOUPRAVNI ODBOR

https://www.kd-lpp.si/wp-content/uploads/2020/07/Milan-Černigoj-KD-LPP-10.jpg

PREDSEDNIK DRUŠTVAMILAN ČERNIGOJ

Ustanovitelj, motivator in glavna gonilna sila društva KD LPP.

https://www.kd-lpp.si/wp-content/uploads/2019/03/verbic.jpg

PODPREDSEDNIKROMAN VERBIČ

Eden ključnih vodstvenih kadrov v podjetju LPP in velik podpornik kolesarskega društva. V prostem času strasten športni zanesenjak ter predan trdemu delu.

https://www.kd-lpp.si/wp-content/uploads/2020/09/Miran1.jpg

ČLANMIRAN KOVAČIČ

Strasten kolesar, ki zna užiti lepe trenutke v naravi, na njegovih kolesarskih podvigih. Vedno pripravljen priskočiti na pomoč, ko je to najbolj potrebno.

https://www.kd-lpp.si/wp-content/uploads/2019/02/bike-bg.png

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE