NasvetiMladostni videz – Glam Up Kolagen

21. junija 2020
Količina proizvedenega kolagena v telesu, ki poskrbi za čvrstost naše kože, se z leti zmanjšuje. To se prične že pri zgodnjih 20-ih letih, prve vidne znake lahko opazimo okoli 30. leta starosti, vrhunec pa je v obdobju menopavze. Do 80. leta starosti se napetost naše kože zmanjša za kar 75%, v primerjavi s stanjem v naših 20-ih.
Na srečo lahko naredimo veliko da to upočasnimo. Opustite kajenje, izogibajte se prekomernemu izpostavljanju soncu☀️, prehranjujte se zdravo🍒🥦, pijte dovolj tekočine, dovolj gibanje ter poskrbite za zadostno količino spanca!

Glam Up

Svoji koži lahko pri regeneraciji pomagate tudi z dodatnim vnosom kolagena. Ne samo, da se kolagen absorbira v kožo, ampak tudi spodbuja lastno proizvodnjo kolagena ter posledično upočasnjuje staranje in zmanjša vidnost obstoječih kožnih poškodb in nepravilnosti. Vsakodnevno zaužijte kompleksen, kolagenski lepotni napitek glamUp in opazujte spremembe.😃

Niso samo ženske tiste, ki hrepenijo po zdravem in mladostnem videzu. Preizkusite Calivitin revolucionarni kolagenski napitek ali pa z njim presenetite svojega partnerja! Visok odmerek, kompleksna sestava ter odličen okus, brez konzervansov, barvil, sladkorja, glutena, soje in GSO.
Izberite glamUp! Članska številka za popuste pri nakupu: 3862015022

Kolagen je nujna beljakovina za mladosten videz kože, močne nohte, zdravje las, sklepov in kosti.

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE