Warning: date() expects parameter 2 to be integer, string given in /home/kdlpp/domains/kd-lpp.si/public_html/wp-content/plugins/event-post/eventpost.php on line 697

Warning: date() expects parameter 2 to be integer, string given in /home/kdlpp/domains/kd-lpp.si/public_html/wp-content/plugins/event-post/eventpost.php on line 698
 

GalerijaNovicaMestne znamenitosti in predstavitev društvenega vozila

23. februarja 2020

Predstavljamo mestne znamenitosti – “Mestno igrišče” na Prečni ulici 7 v Ljubljani. Hkrati vam predstavljamo naše sponzorje in novo vozilo znamke Mercedes – Benz, Sprinter, ki nam odlično služi pri društvenih prevozih.

Stavbo Mestno igrišče je obnovila sedanja mestna oblast in ga predala v upravljanje leta 2013. Nad dvojnim vhodom v prisekanem vogalu se kot kulisa dviguje trikotna atika, ob straneh podprta z volutama. Stavba je poudarjena z enonadstropnim šesterokotnim stolpom, neoromanska pročelja pa členijo polkrožno zaključene bifore in lizene, ki barvno izstopajo iz svetlih sten. Danes je v stavbi urejen družinski center z igriščem, namenjen predvsem predšolskim otrokom. Družinski center.

NAGRADNO VPRAŠANJE:

1. Prvotni namen stavbe in letnica postavitve – ( originalno zapisano ime stavbe ??? ob odprtju L. ???).

NAGRADE:

Prvoizžrebani bo prejel Dres društva KD LPP 2019 v velikosti L
2. Kolesarski čevlji CRONO (cestni 41)
3. T-Short majica KD LPP
4. 2 x Bidon KD LPP + Calivitin bon -25% popust pri nakupu
5. Društveni koledar KD LPP + Calivitin bon -25% popust pri nakupu

Izmed vseh, ki bodo od 23. 2. 2020 do nedelje, 1. 3. 2020 do 15:00 pravilno odgovorili (napišite ga v kontaktni obrazec) ali na FB v komentar všečkali in delili stran KD LPP  bomo tokrat izžrebali  kar pet srečnežev, ki bodo prejeli bogate nagrade našega društva KD LPP.

Računalniško žrebanje pravilnih odgovorov bo 1. 3. 2020! 🙋‍♂️🙋‍♀️
Izžrebance bomo objavili 2. 3. 2020 na spletni strani: https://www.kd-lpp.si

Srečni nagrajenci bodo obveščeni preko FB ali poslanega e-naslova.

Pravila nagradne igre: Kolesarsko društvo LPP je dolžno ravnati v skladu z določili nove evropske uredbe Zakona o varstvu osebnih podatkov ( GDPR ) s 25. majem 2018.

Žreb nagrajenca bo potekal dne 1. 3. 2020 ob 18:30 uri, na način naključnega računalniškega generiranja števila glede na prejeto število pravilnih odgovorov ob prisotnosti 2-članske komisije, ki jo imenuje organizator. Opravilo se bo pet žrebanj, pri čemer se pri prvem žrebanju izžreba dobitnika prve nagrade, pri drugem žrebanju pa dobitnika druge nagrade in tako do petega dobitnika.

Izmed članov komisije se določi predsednika, ki je dolžan pripraviti zapisnik o poteku posameznega žrebanja.

Zapisnik, ki se hrani pri organizatorju, vsebuje podatke o:

  • datumu, uri in kraju žrebanja,
  • članih komisije,
  • nagrajencih,
  • uri zaključka žrebanja.

Zapisnik podpišeta oba člana komisije. Udeležencu nagradne igre bo omogočen vpogled v zapisnik do dveh mesecev po zaključku zadnjega žrebanja na podlagi pisne zahteve. V primeru, da izžrebana prijava v nagradno igro ne vsebuje vseh podatkov ali pa je napačen odgovor na zastavljeno vprašanje, se žrebanje za posamezno nagrado ponovi, dokler izžrebana prijava ne bo ustrezala pravilom nagradne igre.

Rezultati žrebanja so dokončni in zoper njih ni mogoča pritožba. Organizator si pridržuje pravico, da nepopolne podatke sodelujočih izloči iz žrebanja.

Fotogalerija: Miroslav Miklič
Arhiv: KD LPP

Galerija Novica
Prečna ulica 7, 1000 Ljubljana Map

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE