NovicaKOLESARSKI ČEVLJI – CRONO

28. aprila 2019

Pri KD LPP imamo vedno nekaj novega za naše zveste in pripadne člane, za katere nam ni vseeno, kje in kaj kupujejo. Želimo jim, da za svoj težko zaslužen denar dobijo kvalitetne in cenovno ugodne izdelke za katere vemo od koga in od kje prihajajo.

Zato smo pripeljali na Slovensko tržišče butičnega Italijanskega izdelovalca kolesarskih čevljev CRONO po izjemno ugodnih AKCIJSKIH cenah za člane KD LPP.

CRONO čevlje predstavlja odličen Italijanski kolesar. – Damiano Cunego as Crono’s Ambassador

Med profesionalnimi ekipami v Pro Touru vozijo v CRONO čevljih nekateri člani ekipe Bardiani. Zato ni naključje, da gre za odlične in visoko kvalitetne čevlje, ki jih lahko naročite po ugodnih klubskih cenah.

Obiščite nas na Celovški cesti 160 na sedežu LPP v Ljubljani, kjer nas boste našli v klubskih prostorih soba 511. Tu vam bomo predstavili in pokazali čevlje CR-1 in CR-3 v naslednjih dneh tudi CR-2.

Izberete model, čevlje pomerite, mi vam izrišemo še velikost vašega stopala in damo v postopek izdelave, kjer dobite v roku treh tednov butično izdelan vaš kolesarski CRONO čevelj.

Več o samih čevljih, kmalu tudi v naši spletni trgovini, kjer boste lahko nakupovali vso klubsko kolesarsko opremo po izjemno ugodnih cenah.

 

 

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE