IzletiNovicaKolesarske priprave 2020 – ODPOVED

Izlet 19. marca 2020 ob 09:00

V marcu smo pripravili za naše člane dopolnjen program kolesarskih priprav v Portorožu, ki jih bomo združili skupaj s tekaško sekcijo. V dopoldanskem času bodo potekali kolesarski treningi, v popoldanskem terminu pa bodo na voljo tekaški treningi, ki jih bo vodil odličen tekač in vsestranski športnik Robert Stranjak.
Kolesarsko, tekaške priprave 2020 organiziramo na izredni lokaciji nad Portorožem, kjer boste lahko uživali v prečudovitih pogledih na Slovensko obalo in okoliško gričevje. Ponuja teraso za sončenje, pogled na morje in bar. Hostel Panorama je zelo priljubljena kolesarska destinacija, saj ga obiskujejo naši najboljši klubi, tako profesionalni kot amaterski.

Hostel Portorož se nahaja na hribu nad Portorožem smer proti Piranu nad Belim Križem najvišji točki nad Portorožem na veliki parceli. Ima čudovit vrt s travnikom, pergolami in teraso. Skoraj vso parcelo lahko uporabljajo gostje za počivanje, sprostitev in piknike.  Možna izposoja električnih koles za vse manj pripravljene kolesarje, ki bi radi uživali v raziskovanju Slovenskega Istrskega zaledja.

ODPOVED priprav zaradi izrednih razmer – na lokaciji Hostel Panorama Portorož, Šentjane 25, 6320 Portorož.

Sam program bomo prilagodili glede na prijavljene udeležence, tako da vas bomo razvrstili po skupinah, odvisno od vaših sposobnosti in intenzivnosti treningov v tem obdobju.
Okvirno bo program potekal tako, da se starta ob 10.oo uri zjutraj po vnaprej dogovorjeni trasi, za boljšo skupino vedno okoli 100 km v zmernem tempu. Ostali pa boste lahko v dogovoru z manj pripravljenimi, kolesarili po Parenzani in raziskovali njene skrivnosti. Prosto za kosilo in počitek do 16. ure, nato skupinski tekaški treningi in sprehodi po vnaprej določenih krajih ali prosto – po želji. Zvečer izmenjava mnenj in analiza kolesarskih treningov.

Priprave bomo zaključili že tradicionalno z maratonom Otvoritev kolesarske sezone – 3. Portoroški maraton, kjer se bo predstavila tudi naša 15 članska tekmovalna ekipa. Maraton bo v nedeljo 22. 3. 2020 ob 11. 00 uri z startom v Portoroški marini.

Vrednost 4 dnevnih priprav z vključenim kolesarskim maratonom = 135.00 € za zunanje udeležence, ki bi se radi pridružili naši skupini.
V ceno je vključeno: 3 x nočitev s polpenzionom (zajtrk – kosilo), turistična taksa, tekaški trening + Portoroški maraton.

Prijave sprejemamo do 04. 03. 2020. Prijava in plačilo priprav v klubski pisarni – soba 511 v poslovni stavbi LPP ali na naš TRR račun – IBAN: SI56 6100 0001 3113 098 / Sklic 00 2020.

Za vse člane, ki bi se nam želeli pridružiti kasneje je nočitev s polpenzionom 27.oo eur +  16.oo eur startnina za maraton.
Člani, ki se želijo udeležiti samo Portoroškega maratona v nedeljo 22. 3. 2020  je startnina 16.oo eur za člane KD LPP z plačano letno članarino 2020. Prijavnica za 3. Portoroški maraton. Prijavnico z osebnimi podatki izpolnite sami, vendar plačila ne izvedete. Plačate v pisarni KD LPP ali preko TRR na naš društveni račun. Pri prijavi je potrebno obvezno vpisati ime kluba KD LPP.

Za več informacij pišite na e-naslov: kolesarsko.drustvo lpp@gmail.com

Galerija 2. Portoroški maraton 2019

from to
Scheduled Izleti Novica
Hostel Panorama Portorož, Šentjane 25, 6320 Portorož - Portorose Map

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE