IzletiNovicaKolesarjenje po postajališčih mestnega potniškega prometa

Izlet 14. aprila 2018 ob 12:00

KD LPP je za člane in zaposlene v LPP-ju pripravil voden in odlično organiziran izlet po postajališčih mestnega potniškega prometa – kolesarsko-čistilno akcijo KD LPP. Sočasno smo namreč naša postajališča še pregledali ter pobrali odpadke, na katere smo »naleteli« med kolesarjenjem.

Tako smo sončno sobotno dopoldne, 14. 4. 2018, odlično izkoristili in se z našimi člani podali okoli Ljubljane in povezali LPP z mestom in našimi postajališči. Moto tokratne kolesarske akcije je bil: »Za boljšo mobilnost in čistejši zrak v našem mestu«.

Kolesarsko traso po postajališčih okoli Ljubljane v dolžini 38 km in 77 vm so prevozili vsi naši udeleženci, čeprav so bili nekateri letos prvič na kolesu.

Naša kolesarska karavana je bila tokrat zelo raznovrstna in zelo dobro razpoložena, saj smo se ob obilici smeha in novih povezavah dodobra spoznali že med samim kolesarjenjem.

Po končani kolesarski akciji in prihodu na cilj smo na vrtu pred lokalom LPP za vse udeležence organizirali piknik. Pripravili smo žar party, in kmalu je daleč naokoli zadišalo po dobrotah, ki jih je za nas pripravilo podjetje LPP. Zadovoljstvo ob odlično pripravljenih dobrotah z žara in prijetnih vonjavah sta bila odlična podlaga za druženje, spoznavanje in analiziranje lepe kolesarske sobote. Prijetnih ter toplih besed in pohval naših udeležencev kar ni hotelo biti konec.

Vsem je bilo skupno, da se z našimi pozitivnimi in dobro mislečimi člani v še večji družbi dobimo tudi prihodnje leto…

Hvala vsem za prijetno druženje in veliko pozitivne energije…

Scheduled Izleti Novica

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE