Naši uspehiKD LPP se vrača iz Voklega s skupnim zmagovalcem

13. maja 2019

Na 16. Krompirjevemu pokalu BAM.BI – VOKLO, v nedeljo 12. 5. 2019, so že tretjič zapored odlično nastopili kolesarji in kolesarka KD LPP. V deževnem vremenu so se ponovno prav vsi zavihteli na zmagovalne stopničke, izkazali so se pa tudi v točkovanju ekip. Suverenih zmag sta se veselila Uroš Bogša v kat. MB in Borislav Skubic v kat. MG. Drugi mesti sta osvojila Joži Brank Nastran v Kat. ŽB in Aleš Hren v kat. MD, tretji pa Janez Debeljak v kat. MF in Miha Alič v kat. Amaterjev.

Dež je od tekmovalcev, zahteval še več pozornosti in taktične previdnosti. Šlo je sicer za krožno dirko, štarta sta bila dva, najprej mlajše kategorije, nato pa starejše in ženske. Organizator se je sicer zaradi slabih vremenskih pogojev odločil nekoliko skrajšati dolžino dirke.

V posameznih dirkah je v kat. Amaterjev, Mastersov A, B , C, D s pobegom prepričljivo zmagal Uroš Bogša.

Uroš Bogša:

»Bila je težka tekma, pogoji so bili vremensko zahtevni. Letos je kot kaže slabša sezona, kar se tiče vremena. Bil sem v več poskusih pobega, uspel pa je z Borjo Jeličem in Gregorjem Šetrajčičem, s katerima smo nato usklajeno vozili do zadnjega kroga, kjer sem izkoristil malo slabšo vožnjo konkurentov skozi ovinke in tako pobegnil do cilja.«

Rezultati:
V kategoriji Ženske B je prvo mesto osvojila Matejka Nabernik (ŠD TURBO M), druga je bila Joži Nastran Brank (KD LPP) in tretja Helena Pogačnik (KD ALPE SIS).
V kategoriji Amaterji je zmagal Grega Šetrajčič (B.V.G. GULČ – BTS COMPANY), drugi je bil Matic Žumer (KD ROG) in tretji Miha Alič (KD LPP).
V kategoriji Master B je zmagal Uroš Bogša (KD LPP), drugi je bil Jože Golob (KD BRANIK MARIBOR) in tretji Miha Bošnjak (B.V.G. GULČ – BTS COMPANY).
V kategoriji Master D je bil najhitrejši Borja Jelič (TUŠ T.E.A.M.), drugo mesto je osvojil Aleš Hren(KD LPP) ter tretje Borut Planinšek (KD ALPE SIS).
V kategoriji Master F je zmagal Andrej Žavbi (TUŠ T.E.A.M.), drugi je bil Frančišek Brane Kutnar(ŠD BAM.BI) in tretji Janez Debeljak (KD LPP).
V kategoriji Master G je bil najhitrejši Borislav Skubic (KD LPP), drugo mesto je osvojil Marjan Bratina (KD BRDA DOBROVO) ter tretje Boris Fabjan (IZVIR VIPAVA).

Več na Prijavim.Se:
Galerija: 
Rezultati:

 

Scheduled Naši uspehi
Vodice Map

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE