NovicaJubilejni 40. Maraton Franja – 2021

16. junija 2021
Uspešno in Srečno zaključen jubilejni 40. Maraton Franja za člane/ice KD LPP. Osvojili smo 1. mesto za najštevilčnejšo ekipo, več zmag v kategorijah in še nekaj stopničk.
Težko pričakovani maraton Franja, ki za nekatere naše aktivne kolesarske člane pomeni vrhunec sezone. Že tradicionalno je vreme naklonjeno lepemu in množično obiskanem maratonu. Na prijetno toplo jutro se je na štartu velike 156 km in male 97 km dolge Franje zbralo 28 članov KD LPP, da se preiskusijo in testirajo svojo formo, ki so jo pilili do začetka poletja.

Za nekatere pa to pomeni le prijetno druženje in uživanje na lepi trasi s kolesarskimi prijatelji in znanci. Po tekmovalni plati smo lahko zelo zadovoljni saj smo imeli med prvih 20 na daljši 156 km trasi kar tri tekmovalce, ki so bili do konca v boju za stopničke. Vendar ob tako eminentni udeležbi je to lep društveni uspeh. Gremo KD LPP.🙋🚴‍♀️🚴

 

Naš najbolje skupno uvrščeni je bil Aleš Hren na 12. mestu – D/5, na 15. mestu Uroš Bogša – B/4 in na 17. mestu Miha Alič – A/7.
Osvojili smo leteči cilj na Brezovici, ki ga je z odločnim šprintom dobil Uroš Bogša – KD LPP in pobral denarno nagrado.
Po kategorijah na veliki Franji:
1. mesto Borislav Skubic – G/1
2. mesto Joži Nastran Brank – D/2
3. mesto Vesna Dolenc – D/3
Na krajši 97 km trasi je bil skupno najbolje uvrščen Blaž Oblak na 13. mestu – A/9.
Po kategorijah:
1. mesto Janez Debeljak – F/1
Ostali naši člani so se uvrstili na odlična mesta, vendar nekoliko pod stopničkami. Odlično so se odrezala tudi naša dekleta, ki so kljub obilici dela in priprav na dobrodelno akcijo v odlični formi.
Že drugo leto zapored smo osvojili 1. mesto za KD LPP – največje število udeležencev na maratonu Franja 2021.
Iskrene čestitke vsem članom/icam, ki so odlično zastopali naše društvo. Vsi za 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
Rezultati maraton Franja: POVEZAVA
Prijavim.se: POVEZAVA

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE