NovicaGlavna nagrada 4. Kolesarskih Akcij

24. avgusta 2018

S programom Razgibajmo Ljubljano, ki ga vodi KD LPP želimo preko celega leta spodbujati Ljubljančane k aktivnemu preživljanju prostega časa. Skozi različne vsebine je prebivalcem našega glavnega mesta na voljo vrsta dostopnih informacij o možnostih za vodeno in prosto vadbo ter udeležbo na dogodkih, med priložnosti pa spadajo tudi štiri kolesarske akcije, na katerih zbirate žige, še pomembneje pa je, da naberete nekaj nove kondicije, porabljate kalorije, odkrijete kaj novega v naši okolici ali pa preprosto uživate v naravi s prijatelji ali sami.

Na pot se lahko podate po določenih točkah, ki vodijo čez Ljubljansko barje, okoli Ljubljane, na Mali Lipoglav ali po desetih vrhovih okoli mesta. Kartončke brezplačno dobite v obeh turistično – informacijskih centrih (Tromostovje, Krekov trg), v Potniških centrih LPP (Celovška in Bavarski dvor) ter v Športnem centru Triglav (Vodovodna cesta).

Za zbrane žige dobite kolajno, vključeni pa ste v žreb praktičnih nagrad, med katerimi je glavna nagrada gorsko kolo – PITCH SPORT 27,5!
Če vas zanima še kaj, pišite na kolesarsko.drustvo.lpp@gmail.com.

OPIS GLAVNE NAGRADE:

Zanesljivo kolo na katero lahko računate, ki vas ne bo pustilo na cedilu, Pitch Sport je primeren za vse, od spremenljivega terena do lepih singlov, saj je opremljen s plašči 650b, disk zavorami in mehkimi vilicami s 100 mm hoda – popoln paket za novince v gorskem kolesarjenju ter izkušene kolesarje z željo po zanesljivem “trdaku”.
Okvir:
Aluminijast okvir A1 Premium, Sport trail 27.5 geometrija, notranja napeljava žic, kovani nosilci pesta, zamenljiv aluminijast nosilec zadnjega menjalnika
Vilica:
SR Suntour 27.5, jeklena vzmet 100mm hoda
Oprema:
Shimano Acera, 8-speed (zadnji menjalnik) / Shimano Altus FD-M310, top-swing (prednji) / Shimano EF510, Ez-Fire Plus, 3×8 (prestavne ročice) / 24 prestav
Zavore: Tektro, hidravlične disk zavore, 160mm rotor
Gonilka:
Specialized Stout, kovano jeklo, 42/32/22T
Zadnji verižniki:
Sunrace, 8-speed, 11-34T
Obroči:
Stout Trail 27.5, disk, aluminij, dvojna stena, 25mm notranja širina

 

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE