IzletiNovicaDruženje članov KD LPP

Izlet 29. septembra 2018 ob 12:00

Za zaključek kolesarske sezone smo si izbrali zadnji vikend v mesecu septembru. Kljub nekoliko slabši vremenski napovedi se je zbralo 22 članov kolesarskega društva, ki se niso ustrašili  svežega sobotnega jutra.

Iz LPP-ja smo se s kolesi odpravili skozi center Ljubljane in pot nadaljevali po kolesarski poti do Viča in naprej do Podpeči. V prijetnem tempu in v spremstvu kombi vozila, ki ga je vozil Borislav S., smo srečno prikolesarili na piknik prostor ob Ljubljanici.

Gostitelji so nas prijetno presenetili z dobrodošlico in kasneje še z odlično pripravljeno hrano.
Naše druženje smo začeli poučno – s prikazom, kako se lotiti osnovnega popravila kolesa in kako kolo očistimo, da nam bo dobro služilo tudi naslednje sezone. Boris Beč je v prijetnem tonu razložil vse osnove o pravilnem vzdrževanju in kdaj je potrebno kolo peljati k serviserju.

Nato je sledilo tekmovanje v menjavi zračnice – preverili smo, kako naši člani obvladajo tudi to nujno potrebno opravilo, da ne pešačimo do doma, če se zračnica predre med kolesarjenjem. In glej ga zlomka, vsi naši prijavljeni kandidati so menjavo opravili zelo kvalitetno in hitro, tako da smo na naše članstvo lahko ponosni. Za zmago je bilo potrebno zamenjati zračnico v manj kot 1,40 minute.

Srečanje smo nadaljevali z odbojko in različnimi igrami, ki so še dodatno športno povezale naše člane. Razgibali smo se, kot za naše društvo spodobi, saj so naši člani športno zelo aktivni.

Po 15. uri smo s skupinskim fotografiranjem zaključili športni del našega druženja. Vkrcali smo se na ladjico, ki nas je odpeljala do Ljubljane, kjer smo zaključili naše srečanje.

Obisk Piknik parka v Podpeči pa priporočamo tudi ostalim, ki se srečanja niste udeležili.

Scheduled Izleti Novica
Podpeč Map

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE