NovicaAmatersko Državno prvenstvo v vzponu 2021

23. avgusta 2021
OMR – DP V VZPONU – SVIŠČAKI 2021
KD LPP z dvema naslovoma Državnih Prvakov in dvema podprvakinjama
TIC Ilirska Bistrica je v sodelovanju s Kolesarsko zvezo Slovenije za OCK in OMR organizirala Državno Prvenstvo v vzponu 2021. Vroč poletni dan je prinesel kopico državnih prvakov, med fanti in dekleti, moškimi in ženskami.
Ob 10.00 uri se je na 18,8km dolg vzpon na Sviščake nad Ilirsko Bistrico podalo 155 amaterskih kolesarjev in kolesark. Seveda na tekmi ni manjkalo tudi članov in članic KD LPP. Prav vsi so uspešno pripeljali do cilja in nekateri med njimi dokazali, da so odlični hribolazci.
Naslova državnih prvakov sta osvojila Janez Debeljak (master F) n Aleš Hren (master D).
Njun uspeh so dopolnile še članice – Podprvakinja Vesna Dolencv kat: ženske B, Suzana Šeme🥈 Podprvakinja (ženske C) in Joži Nastran – 3. mesto ženske B. ČESTITAMO VSEM ZA ODLIČNE REZULTATE.
Z vzponom so se uspešno spopadli tudi Borislav Skubic, ki je s 4. mestom v kat: master G za las zgrešil stopničke, Tomaž Šeme s 6.mestom med Master E ter Matjaz Hribljan, ki je med amaterji osvojil odlično 10. mesto. Tekmovanja se je udeležil tudi Andrej Nastran – naš zvesti podpornik #zamalenogice in med Master C osvojil 5. mesto.
Ker je bilo tekmovanje tudi odprtega tipa in so na njem lahko tekmovali tudi nelicencirani, je bilo veliko naših članov dvojno nagrajenih.
Več rezultatov na Prijavim.se.
Iskrene čestitke vsem tekmovalcem in tekmovalkam za izjemen ekipni uspeh KD LPP!
TIC Ilirska Bistrica in Kolesarska zveza Slovenije – Hvala za odlično organizacijo 👌👏.
Scheduled Novica

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE