NovicaAktiven vikend članov KD LPP

2. junija 2019

Dočakali smo lep sončen vikend, kar je spodbudilo naše člane, da so se podali na različne maratone, ki jih ni manjkalo konec tega tedna širom Slovenije.

Bili smo na Poli maratonu, kjer je bila v ospredju številčno najbolj zastopana družina, z novimi dresi KD LPP. Na zelo dobro organiziranem maratonu so lepo predstavili naše društvo, saj smo opazili veliko pogledov usmerjenih v našo prijetno družino, ki je sestavljena iz treh generacij.

Janez je prišprintal zmago na Mengeško kočo, kjer je hkrati opravil z aktivacijo saj ga čaka nedeljska tekma v Gabrjah za slovenski pokal.

Imeli smo veseli četvorček na maratonu treh občin, kjer so se fantje družili in uživali na kolesu.

Svoj premierni nastop je uspešno prestal naš novi mladi član z – licenco U 10 – kjer je zastopal naše društvo v sosednji Italiji na tekmi z gorskimi kolesi in prišel v cilj med prvo polovico tekmovalcev, kar je lep uspeh za prvi nastop v tujini za našega mladega in zagnanega kolesarja.
Čestitke in veliko uspehov na njegovi športni poti.

Vsem članom, prijateljem in simpatizerjem našega društva je skupno, da uživajo v dobri družbi na svežem zraku in na kolesu, da se sprostijo in se imajo lepo.

Scheduled Novica

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE