GalerijaNaši uspehiNovicaVelika nagrada za pokal občine Vodice

20. septembra 2020

Na amaterski cestni dirki za pokal Slovenije, v Vodicah 19. 9. 2020; generalki za bližajoče se oktobrsko državno prvenstvo v Vipavi, so v lepem številu nastopili tudi kolesarke in kolesarji KD LPP.
V prvi dirki starejših kategorij in žensk, z 12 krogi in 38, 4 km dolžine, se je z borbeno vožnjo in odličnim šprintom, s prvencem v cestnih vožnjah za pokal Slovenije, najbolj izkazal predsednik Milan Černigoj, ki je suvereno zmagal v svoji kategoriji, ter bi le malo oddaljen od skupne zmage.

V drugi vožnji mlajših kategorij MASTER A,B,C,D in AMATERJI z 18 krogi in 57.60 km dolgi trasi je skupno zmago z pobegom slavil Uroš Bogša KD LPP. Dosegli smo skupno zmago na dirki, 4. zmage v kategorijah, 4. druga mesta in 6 x tik pod stopničke. Odlična ekipa, ki se dobro znajde na cestnih dirkah.

Zmagali so: Uroš Bogša, Suzana Šeme, Aleš Hren in Milan Černigoj.
Na 2. mesta v kategorijah so se uvrstili: Jakob Smid, Miha Alič, Robert Kranjec in Joži Nastran Brank.
Ostali, ki so odlično zastopali naše društvo so: Gasper Breznik, Anže Povirk, Tomaž Šeme, Janez Debeljak, Borislav Skubic in Kaja Remic.

Čestitke vsem za borbo do zadnjih metrov.

Partner s športno prehrano je: 4Endurance Slovenija

Še enkrat se zahvaljujemo vsem tekmovalkam in tekmovalcem, ki so prišli na dirko in uspešno zastopali KD LPP. Domov se vračamo z največ osvojenimi točkami za pokal Slovenije. Osvojili smo 310 točk in skupno zmago, ki jo je priboril Uroš Bogša.

Scheduled Galerija Naši uspehi Novica

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE