Novica6. POKAL LPP vzpon na Pasjo Ravan

23. avgusta 2021
TRADICIONALNI 6. VZPON NA PASJO RAVAN ZA POKAL – LPP.
ŠD ŠPIK LUČINE je s Kolesarskim društvom LPP v tesnih prijateljskih odnosih. Pretekli vikend 14. 8. 2021 je že šesto leto zapored pomagalo organizirati TRADICIONALNI VZPON NA PASJO RAVAN.
Prireditev sama po sebi ni imela le tekmovalnega pridiha, ampak je temeljila predvsem na druženju, ki je v teh negotovih časih še kako pomembno. Člani in članice KD LPP živimo na številnih koncih prelepe Slovenije, zato je tradicionalno srečanje kot nalašč za snidenje, obujanje spominov in načrtovanje novih podvigov. Premalokrat se zavedamo, da ima na duševno in fizično moč velik vpliv prijateljstvo.
Preživljanje prostega časa s pozitivno naravnanimi prijatelji nas osreči in utrdi, spremeni pogled na svet in odpravi marsikateri stres.
Že na štartu smo kolesarji iskali senco, saj je močno pripekalo. Ogrevanje skoraj ne bi bilo potrebno, saj nam je s čela kapljalo, ne da bi mignili. A vsak kolesar ve, da na kolesu ni tako hudo, saj pri vožnji vetrič pihlja z vseh strani. Spodbude ob progi in ciljni ravnini ti dajo vedno pozitivno energijo.
Navijači vedo, kako je na Pasjo Ravan težko.
A ni lepšega kot priti na vrh, kjer ti klubski kolega že prinaša pijačo ^#NDURE. Napor hitro pozabiš, ko se zaklepetaš in popolnoma spregledaš čas. V dolino smo na druženje in malico hitro odbrzeli in komaj čakali, da bi nekaj osvežilnega popili. Klepet s športnimi zanesenjaki je vedno prijeten in nikoli slabonameren. Obrodi nove sadove, stke nova prijateljstva in utrdi stara. In to je pravi namen tradicije – povezati staro in mlado.
Hvala KD LPP!
Zapisala: Joži Nastran Brank
FOTO: Arhiv KD LPP

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE