Warning: date() expects parameter 2 to be integer, string given in /home/kdlpp/domains/kd-lpp.si/public_html/wp-content/plugins/event-post/eventpost.php on line 697

Warning: date() expects parameter 2 to be integer, string given in /home/kdlpp/domains/kd-lpp.si/public_html/wp-content/plugins/event-post/eventpost.php on line 698
 

NasvetiugodnostiJan Sport – Vrhnika

10. julija 2020

Kolesarsko trgovino Jan Sport  je prevzela nova mlada ekipa, ki je sestavljena predvsem iz ljubiteljev koles in amaterskega kolesarstva, tako cestnega kot MTB.  Tako smo se dogovorili z novim lastnikom Jan Sporta – Žan Gabrovšek za ugodnosti po meri člana KD LPP, da imate strokovno in prijazno storitev in ugodnejši nakup kolesarske opreme.

Nagovor novega lastnika in predstavitev:
Z vstopom v nekoliko turbolentno leto 2020, je trgovino JAN SPORT na Vrhniki prevzela nova ekipa. Ekipo sestavljajo Žan (lastnik, amaterski cestni in gorski kolesar), Martin (MTB zagrizenec in specialist za elektroniko na kolesih), Lenart (mojster za vzmetenja), Tone (stara sablja v servisu) in mladenki Mateja in Neža za blagajno. (VIDEO)
Trgovina poleg prenove ekipe, doživlja še prenovo prostorov in osvežitev prodajnega programa. Še naprej skrbimo za najboljši servis koles daleč naokoli, zalogo vseh mogočih rezervnih delov in seveda najnovejših koles.  Poleg koles SCOTTAUTHOR in DEMA, so po naročilu, po novem, na voljo tudi kolesa IBISCOMMENCAL in CANNONDALE.

Podpiramo lokalne klube in amaterske kolesarje. Vsem članom kluba KD LPP, ob predložitvi članske kartice z veljavno letno nalepkico za tekoče leto, nudimo popuste na vse izdelke in storitve. Za večje investicije, pa se po dogovoru z Žan Gabrovšek, lahko dogovorite za najboljšo ponudbo.

Spremljajte nas tudi na FACEBOOK, 25.7.2020 pripravljamo DAN ZA KOLO na Vrhniki, 12.9.2020 pa bomo prisotni na podobni prireditvi v Borovnici.

Vabljeni v trgovino, ostanite celi in zdravi, se vidimo na cesti! www.jan-sport.si

Lep pozdrav

Nasveti ugodnosti
Jan Sport, Pod Hruševco 34B, 1260 Vrhnika Map

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE