Naši uspehiNovica5. Pokal LPP vzpon na Pasjo ravan

15. avgusta 2020

KD LPP je v sodelovanju z ŠD Špik Lučine v nedeljo 9.8.2020 uspešno izpeljalo tradicionalni kolesarski vzpon na Pasjo Ravan, ki je štel  za 5. Pokal LPP. Veseli nas, da se je zbralo lepo število članov KD LPP na sončno nedeljsko jutro, ki je obsijalo in dobro segrelo poljansko dolino. Na startnem mestu v Todražu so se naši člani in članice prijavili po znižani startnini, ki je veljala za vse, ki so tekmovali ali preiskušali svoje sposobnosti. Na lepi in ne pretežki trasi so se lahko pomerili in stestirali, tako nedeljski rekreativci, kot bolje pripravljeni kolesarji. Proga je potekala po asfaltni cesti, v dolžini 11,5 km, s povprečnim naklonom 5% (max 15%).

Gre za druženje, spoznavanje in povezovanje naših članov.
Prav vsi so bili odlično razpoloženi na prireditvenem prostoru ob prijetno ohlajeni pijači in ala dente kuhani makaroni.

Čestitke vsem, ki ste uspešno odpeljali vzpon.
Še posebno velja pohvaliti člane, ki redno spremljajo, bodrijo in navijajo naše aktivne kolesarje. Hvala našim zvestim navijačem.
Postajamo uspešna in prijetna družina.

Kljub ne preveč obetavnemu letu pa se veselimo sodelovanja z našim sponzorjem in velikim podpornikom športnih prireditev, ki se jih udeležujejo člani KD LPP. Hvala za zaupanje 4endurance Slovenija.

Za polno startno vrečko ( energijske ploščice Monster Flapckjack 120g. energijski geli 4energi gel in bidoni ) je poskrbel: 4Endurance Slovenija

Rezultati: http://www.timingpoljane.si/…/2020/08/ppp2020_pasjaravan.htm


Fotogalerija: Gogle Drive

Scheduled Naši uspehi Novica

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE