IzletiNovicaZimska komunaliada KOPE 2020

Izlet 1. februarja 2020 ob 08:00

Spoštovane sodelavke in sodelavci podjetja JP LPP d.o.o.,

sporočamo vam, da bodo v soboto, 1. februarja 2020,  potekale zimske športne igre. Gre za XVIII. tradicionalno ZIMSKO srečanje delavcev Komunalnega gospodarstva Slovenije, ki bo tokrat prvič organizirano na Koroškem v smučarskem središču Kope. Ponosni organizator iger je Javno podjetje Komunala Slovenj Gradec d.o.o.
Smučišče Kope je koroški raj zimske rekreacije, druženja in zabave za vse generacije. Leži na nadmorski višini od 1.010 m do 1.542 m.  Idealne naravne danosti omogočajo obiskovalcem pristen stik z naravo.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo in sicer po elektronski pošti na naslov milan.cernigoj@lpp.si.

Zaposleni, ki bi se želeli prijaviti kot tekmovalec na posamezna športna tekmovanja, morate izpolniti Prijavnico na športni dogodek ZIMKO – 2020 najkasneje do 6. januarja in jo oddati v pisarni št. 511, v 5 nadstropju poslovne stavbe LPP, ob ponedeljkih in petkih od 8.00 do 12.00 ure, oziroma javiti na tel: 041-382-809 (Milan Černigoj).

Lepa pokrajina, urejena smučišča, dobra zabava, lokalna hrana, vse na enem mestu in prijazni ljudje je več kot dovolj razlogov, da si rezervirate prvo februarsko soboto za snežno zabavo na Koroškem.

Priloge:
Obvestilo – ZIMSKA_komunaliada 2020-Kope
Prijavnica na športni dogodek ZIMKO
PRAVILNIK ŠPORTNIH TEKMOVANJ – KOPE 2020

Iskreno vabljeni!

Scheduled Izleti Novica
KOPE Map

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE