Novica4. občni zbor KD LPP

11. marca 2020

V petek, 29. 2. 2020, smo se zbrali na 4. občnem zboru kjer smo za naše člane pripravili prijetno srečanje, delili pohvale za naše pridne in zaslužne člane, tekmovalcem lepa priznanja na tekmovalnem področju, za prevoženih 10. 000 km in še veliko drugega se je dogajalo na srečanju članov.

Po začetnem govoru predsednika društva je bilo videti polno optimizma in slutiti je dalo, da bo večer prijeten kljub obveznostim, ki smo jih še morali opraviti.

Sledila je predstavitev dnevnega reda in nadaljevanje zbora po predlaganem dnevnem redu. Ko smo uspešno opravili vse formalnosti, nas je predsednik društva seznanil, da smo v štirih letih prišli skoraj do 500 članov. Ravno tako smo povečali tekmovalno ekipo na 17 tekmovalcev in 3 odlične tekmovalke.

Omeniti velja, da naše društvo vodi program rekreacije za podjetje LPP. V tem letu smo prenovili tudi tekaško sekcijo, ki bo poleg kolesarjev naš glavni steber za spodbujanje zaposlenih k zdravem načinu preživljanja prostega časa.

Vendar smo, na veselje vseh članov in naših podpornikov v kratkem času naredili skoraj nemogoče premike v razumevanju, kaj pomeni imeti na svojem dvorišču kvalitetno in odgovorno društvo, še posebej v teh časih.

Po zaključku formalnega dela zbora smo se ob odlični hrani družili in si izmenjevali mnenja in predloge za uspešen začetek nove športne sezone 2020.

Hvala vsem za obisk, pomoč in podporo ter izvedbo prijetnega zbora.

Scheduled Novica

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE