Naši uspehiTri zmage za KD LPP na Argonavtskem maratonu

17. junija 2019

V okviru 9. Argonavtskega maratona na Vrhniki, v nedeljo 16. 06. 2019, je bila že tretjič zapored odlično organizirana in izpeljana cestna dirka za amaterske kolesarje, ki je štela za pokal Slovenije. V vročem vremenu in tehnično zelo zahtevni trasi, dolgi 80 km, so s tremi zmagami v posameznih kategorijah ponovno navdušili kolesarji KD LPP. ČESTITAMO…

Suvereno sta s konkurenco opravila Uroš Bogša – kat. MB, ki je osvojil tudi absolutno tretje mesto na dirki ter Aleš Hren v kat. MD.


Veliko več dela pa je imel Borislav Skubic, ki si je s silovitim šprintom, na domačem terenu in pred svojimi navijači priboril zmago v kat,. MG. Silovit šprint si lahko pogledate med fotografijami.

Alič Miha je v kat. amaterjev tokrat moral priznati premoč tekmeca.
Janez Debeljak, se je kljub odlični vožnji v kat. MF ravno tako sprijaznil z drugim mestom.
Med ženskami je v kat. ŽB Joži Nastran Brank osvojila četrto mesto.
Nastopili so še: Boris Beč 9. mesto in Matej Jamnik 10. mesto v kat. MB ter Luka Medvešček Huskič 14. mesto med amaterji.

Za tekmovalci so se na progo podali tudi rekreativni kolesarji in družine, saj argonavtski maraton vedno privabi veliko število ljubiteljev kolesarjenja. Gre za priznani maraton, ki je vedno odlično organiziran in na svoji trasi ponuja čudovite poglede na okoliško hribovje.

TRASA MARATONA: Vrhnika – Borovnica – Podpeč – Brezovica – Dobrova – Polhov Gradec – Setnik (Zalog) – Planina nad Horjulom – Suhi dol – Šentjošt – Potok – Podlipa – Vrhnika.

Rezultati: Prijavim.Se

Scheduled Naši uspehi
VRHNIKA Map

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE