IzletiNovica3. DAN OBISK DVEH PORODNIŠNIC IN ZAKLJUČEK AKCIJE

Izlet 18. septembra 2021 ob 10:13
Podporniki dobrodelne kolesarske akcije se zbirajo pred Hotel Mantova, da odpeljejo zadnjo tretjo etapo z našimi dekleti od Vrhnike do Izole…

Startali smo ob 8:00 uri iz Vrhnike.

Tretja in žal tudi zadnja etapa od Vrhnike do Izole je bila v znamenju številnih podpornikov akcije Dobrodelno kolesarjenje članic KD LPP za male nogice. Prijatelji, družinski člani in člani KD LPP so nas že nestrpno pričakali pred hotelom Mantova, saj so se z nami želeli odpeljati proti morju. Dolga kača kolesarjev in spremljevalnih vozil se je vila čez gričke in dolinice in predčasno prispela pred porodnišnico Postojna. Tam nas je med vrati že čakalo osebje porodnišnice in vse skupaj slastno pogostilo. Za vsa oblačila za novorojenčke, plenice, kreme, pakete za mamice in druga sredstva so bili zaposleni izjemno hvaležni.

Uigrana dekleta smo nato vse “klopce” proti morju brez težav preskočile in z lahkoto brcale za male nogice. Na poti proti cilju smo opravile še sponzorsko slikanje pri poslovalnici Koper Porsche Inter Auto Slovenija.

Pred vhod porodnišnice Izola smo prispele še malo prej. A to osebja ni niti malo motilo, saj smo predčasen obisk napovedali. Ko smo misili, da smo s klanci že opravili, pa nas je zadnji vzpon proti porodnišnici Izola pošteno prepotil. Pri 34°C smo dobrodelno akcijo zaključili pri porodnišnici z najlepšim razgledom – Izoli. Neizmerna hvaležnost osebja nas je izredno razveselila, še posebno, ker smo se dobro zavedali, da je akcija KDLPP resnično uspela.
Skupaj smo se smejali, jokali, se potili in komu tudi malo zagodli. Akcija zagotovo ne bi uspela brez predsednika Milan Černigoj, ki je tako dekleta in spremljevalno ekipo dobro izuril in nas z velikim veseljem podpiral.

Vsega lepega je tudi enkrat konec. Kaj smo kot ekipa KD LPP skupaj uspeli, se bomo verjetno zavedali šele, ko bomo vse dogodke analizirali v spominih. Brez izjemne ekipe punc in fantov, sponzorjev in donatorjev, akcija zagotovo ne bi bila obarvana tako mavrično.

Ekipa KD LPP deklet, ki so sodelovale, šivale, kolesarile in še mnogo več:
Joži Nastran Brank, Slavka Podobnik, Vesna Dolenc, Suzana Šeme, Maja Cvirn Činku, Urška Pečkaj, Lara Janežič in Kaja Remic.
Podporna ekipa pri izvedbi dobrodelnega kolesarjenja članic KD LPP:
Spremljevalno vozilo – 1: Milan Černigoj in Jože Čarman.

Spremljevalno vozilo – 2: Andrej Nastran in Anže Povirk

Ekipa pleskarjev – PROSTOVOLJCI LPP
Zoran Ban, Islamović Fuad, Edin Makić, Branko Tratar, Salih Vokšaj, Nenad Siniša, Šefik Bosnić, Andrej Šinkovec, Mirsad Šarić, Ramo Šarić, Žarko Djurić, Milorad Vračar.
Stenske poslikave: Nenad Pavlović.
Vodstvo LPP: g. direktor Peter Horvat
Andrej Škarja
Povezava: Rado Balažic
Voznik: Vinko Jereb

Hvala vsem skupaj! Mozaik je sedaj sestavljen v celoti.

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE