Naši uspehiNovica2. POKAL TADEJA POGAČARJA

21. junija 2020

Petek popoldan smo se z našimi člani odpravili v Komendo na kriterijsko dirko za amaterje Tadeja Pogačarja. Na krožni dirki v dolžini 1.100 metrov je bilo potrebno prevoziti 19 krogov za amaterske kolesarje v treh različnih kategorijah. Krog je bil zaradi dežja zelo selektiven in so se takoj po startu naredile manjše skupine kolesarjev, ki so se borili s spolzko progo, ki je zahtevala zelo mehko in previdno vožnjo skozi 4 krožišča.
V treh kategorijah smo imeli na stopničkah naše tekmovalce Kolesarsko društvo LPP.

V kat. do 35 let je bil na tretjem mestu Bor Juroš, ki se je odlično znašel na mokri dirki, na petem mestu pa Anže Povirk. V kat. do 50 let je bil tretji Uroš Bogša, ki je imel na začetku nekaj smole saj ga je v enem izmed ovinkov močno odneslo, vendar je k sreči ostal na kolesu in nadaljeval z dirko. V kat. nad 50 let je stopil na drugo stopničko Milan Černigoj, na tretjo pa novi član KD LPP Tomaž Šeme.

Posebna zahvala gre naši močni navijaški skupini, ki nas je spodbujala in pripravila vse potrebno za nemoteno dirkanje. Hvala za podporo in se že veselimo novih srečanj in vaših glasnih navijanj za našo tekmovalno ekipo KD LPP.

Poročilo na Prijavim.se: https://prijavim.se/…/mezgec_najmocnejsi_na_kriteriju_tad…/…

FOTO: Galerija na Prijavim.Se
Alenka Žavbi Kunaver
Prijavim.se
Kolesarsko društvo LPP

Scheduled Naši uspehi Novica
Poslovna cona Komenda Map

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE