Novica2. občni zbor članov KD LPP

20. februarja 2018

2. občni zbor članov KD LPP

V četrtek, 15. 2. 2018, smo se zbrali na 2. občnem zboru, ki je za nas velik mejnik, saj jih ni malo, ki so bili mnenja, da ga ne bomo dočakali.

Vendar smo, na veselje vseh članov, v tako kratkem času naredili skoraj nemogoče premike v razumevanju, kaj pomeni imeti na svojem dvorišču kvalitetno in odgovorno društvo, še posebej v teh časih.

Po začetnem govoru predsednika društva je bilo videti polno optimizma in slutiti je dalo, da bo večer prijeten kljub obveznostim, ki smo jih še morali opraviti.

Sledila je predstavitev dnevnega reda in nadaljevanje zbora po predlaganem programu. Ko smo uspešno opravili vse formalnosti, nas je predsednik društva seznanil, da smo v dveh letih prišli skoraj do 300 članov.

Omeniti velja, da naše društvo vodi program rekreacije za naše podjetje LPP. V tem letu smo na novo ustanovili tudi tekaško sekcijo, ki bo poleg kolesarjev naš glavni steber za spodbujanje zaposlenih k zdravem načinu preživljanja prostega časa.

Po zaključku formalnega dela zbora smo se ob odlični hrani družili in si izmenjevali mnenja in predloge za uspešen začetek nove športne sezone.

Hvala vsem za obisk, pomoč in podporo ter izvedbo prijetnega zbora.

Scheduled Novica

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE