Novica1. DAN – Obisk treh porodnišnic – Murska Sobota

25. junija 2021

V Murski Soboti smo doživeli prisrčen sprejem ob prihodu dobrodelnih kolesark, ko so pripeljala s seboj polno paketov zbranih od naših donatorjev.

Murska Sobota – Porodnišnica je prejela dobrodelno štorkljo in ostala darila.

Za Mursko Soboško bolnišnico smo pripravili veliko presenečenje in jim v znak dobrodelnosti prebelili porodnišnični oddelek v velikosti več kot 1000 m2, za kar smo porabili preko 260 litrov visoko kvalitetne barve. 

PROSTOVOLJCI LPP Z VELIKIM SRCEM
Tako je ekipa voznikov LPP, ja po dveh dneh trdega💪💪 dela prebelila porodnišnični oddelek v Mursko Soboški porodnišnici.👏👏 LPP Prostovoljci z velikim srcem💚, ko so na praznični vikend 🇸🇮 bili pripravljeni dati prednost dobrodelnosti in se odpovedati svojim najdražjim. Ni besed za tako velika dejanja zaposlenih v podjetju LPP in naših pridnih sodelavcev in članov društva KD LPP. Narejene so poslikave na stenah v porodnišničnih sobah, ki bodo razveseljevale mamice in medicinsko osebje. Porodnišnični oddelek v Murski Soboti dobiva novo podobo. LPP, jevi Prostovoljci se razdajajo in delajo za Dobrodelno kolesarjenje članic KD LPP za male nogice.
HVALA EKIPI PROSTOVOLJCEV LPP. 💚💚💚👏👏👏👏💚💚💚🇸🇮🇸🇮
NENAD PAVLOVIĆ

Splošna bolnišnica Murska Sobota: Objava
Članice Kolesarskega društva Ljubljanski potniški promet so na začetku tridnevnega dobrodelnega kolesarjenja od Hodoša do Izole kot prvo od osmih slovenskih porodnišnic obiskale soboško.S projektom želijo zbrati čim več denarja za slovenske porodnišnice, podarile pa ga bodo za nakup zdravstvene opreme v njih. Kolegi iz podjetja, ki obvladajo pleskanje, pa bodo danes prebelili tisoč kvadratnih metrov sten in stropov oziroma celotno nadstropje ginekološko-porodniškega oddelka naše bolnišnice. Za trud, dobrosrčnost in dobro voljo smo jim nadvse hvaležni. Še enkrat smo dokazali da SKUPAJ ZMOREMO ❤️😊🍀👏❤️

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU DRUŠTVU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE